foto: AP/Scanpix
"Avalanche" regulāro sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru un izcīnītu Prezidenta balvu
Kolorādo "Avalanche" hokejisti priecājas par panākumu.
Hokejs
2021. gada 14. maijs, 10:41

"Avalanche" regulāro sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru un izcīnītu Prezidenta balvu

Jauns.lv / LETA

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta šīs sezonas spēcīgāko komandu, kas par šādu sasniegumu saņem Prezidenta balvu, kļuvusi Kolorādo "Avalanche", vienībai ceturtdien pēdējā spēlē izcīnot pārliecinošu uzvaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Avalanche" mājās ar 5:1 (0:1, 5:0, 0:0) uzvarēja Losandželosas "Kings".

Kolorādo vienība regulāro čempionātu noslēdza ar 82 punktiem. Tikpat bija arī Vegasas "Golden Knights", bet "Avalanche" guva vairāk uzvaru.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Taisons Džosts, tikpat rezultatīvas piespēles Miko Rantanenam un Konoram Timinsam, bet 1+1 nopelnīja Andrē Burakovskis. Vienīgos "Kings" vārtus iemeta Šons Volkers.

"Avalanche" izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Sentluisas "Blues", kas ceturtdien savā laukumā ar 7:3 (0:3, 4:0, 3:0) sagrāva Minesotas "Wild".

Pa diviem vārtiem "Blue" komandām Breidenam Šenam un Džordanam Kiru, Maikam Hofmanam trīs rezultatīvas piespēles, bet Deivids Perons guva divus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja. "Wild" rindās izcēlās Niko Sturms, Raians Saters un Markuss Folinjo.

Tikmēr Kalgari "Flames" mājās ar 4:1 (2:1, 0:0, 2:0) pārspēja Vankūveras "Canucks".

Elīass Lindholms un Metjū Tkačuks nopelnīja 1+1, taču divas rezultatīvas piespēles Džonijam Gudro. "Canucks" komandā precīzi meta Metjū Haimors.

Neviena no šīm komandām nepiedalīsies Stenlija kausa izcīņā, kurā pirmās spēles jau paredzētas sestdien. Dienu vēlāk pirmo maču pret Ņujorkas "Islanders" aizvadīs Pitsburgas "Penguins" un Teodors Bļugers.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 22. maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās