Sporta zvaigznes
2021. gada 8. aprīlis, 04:35

Sociālajos tīklos klejo šausminoši kadri, kā bijušais NBA basketbolists piekauj savu draudzeni

Jauns.lv

Ziemeļamerikas medijos klejo informācija, kā bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolists Dariuss Moriss brutāli piekāvis savu bijušo draudzeni Kristenu Evangelinu.

Pēc video fragmenta no kāda incidenta un bildes, kurā redzama Kristenas pamatīgi cietusī seja, par to sāka vēstīt Ziemeļamerikas mediji. Kā norāda portāls TMZ, Morisa vardarbība notikusi pagājušā gada aprīlī. Pēc notikušā viņa vērsusies policijā, bet vēlāk no tālāku liecību sniegšanas atteikusies.

Kristenas sociālo tīklu ieraksti liek domāt, ka viņa nekautrējas runāt par piedzīvoto vardarbību, kas, iespējams, notikusi, jo viņa pārāk daudz izmantojusi savu telefonu, kas Dariusā izraisījis greizsirdību.

Noprotams, ka basketbolists pēc savas vardarbības epizodes bijis spiests iziet vairākos ASV štatos piekopto programmu pret varmācībā iesaistītām personām, bet no cietumsoda izvairījies, jo Kristena atsaukusi prasību pēc apkārtējo ieteikumiem. Viņa pati gan bijusi spiesta doties uz rehabilitāciju.

Tāpat cietušās sievietes ieraksti liek domāt, ka viņa ik pa laikam turpinājusi sarakstīties ar Dariusu Morisu, kurš pēc notikušā nemaz nejūtas vainīgs par nodarīto, uzskatot, ka tā bijusi sievietes vaina.

Šobrīd 30 gadus veco Dariusu Morisu 2011. gada NBA draftā ar 41. numuru izvēlējās slavenā Losandželosas “Lakers”. Karjeras laikā viņš uzspēlējis arī otrā Losandželosas komandā “Clippers”, Filadelfijas “76ers”, Bruklinas “Nets” un Memfisas “Grizzlies”, kopumā pasaules spēcīgākajā līgā nospēlējot 141 spēli. Vairākas sezonas viņš mēģinājies atgriezties NBA caur attīstības līgu, bet paguvis uzspēlēt arī Ķīnā, Francijā un VTB Vienotās līgas klubā Krasnojarskas “Jeņisej”.