foto: Publicitātes
Vadošie sporta veikali Latvijā uzsver sporta nepieciešamību ikdienā
Citi sporta veidi
2021. gada 1. aprīlis, 11:03

Vadošie sporta veikali Latvijā uzsver sporta nepieciešamību ikdienā

Jauns.lv

Lai izteiktu viedokli, cik svarīga ir iespēja sportot ikdienā, arī sporta preču un konsultāciju pieejamība ikvienam interesentam, Decathlon Latvija, MySport un Fans veikalu vadītāji, apvienojot spēkus, izteikuši savu viedokli arī mūsu ministru prezidentam, veselības ministram un izglītības un zinātnes ministrei. Galvenais uzsvars oficiālajā vēstulē valdībai, ka ikvienam ir tiesības saglabāt fizisku un garīgu veselību.

Ikdienas sporta aktivitāšu trūkums atstāj negatīvas sekas uz iedzīvotāju fizisko un garīgo veselību, samazinot imunitāti un dzīves kvalitāti kopumā. Decathlon Latvija, MySport un Fans, veikalu vadītāji, vēlas uzsvērt, uzrunājot valdību oficiālā vēstulē, ka sports ir ikdienišķa nepieciešamība, lai ikviens spētu parūpēties gan par savu fizisko, gan garīgo veselību šajā, tik ļoti sarežģītajā laikā.

foto: Publicitātes

"Labsajūta un veselība ir mūsu uzņēmuma misija un mērķis. Kā sporta uzņēmums, mēs vēlamies visiem nodrošināt iespēju turpināt sportot. Mēs esam pārliecināti, ka sportošana un aktīvs dzīvesveids palīdz stiprināt imunitāti un izvairīties no saslimšanas." pauž Džordans Čapski, Decathlon Latvija veikala līderis. Sporta nozares pārstāvju un veikala vadītāju, galvenais mērķis ir cilvēku garīgās un fiziskās veselības uzlabošana, kas jau labu laiku tikusi atstāta otrajā plānā. Ir laiks rīkoties un paust viedokli, lai to mainītu!

foto: Publicitātes

Sporta preču veikalu tīkla Fans vadītājs Pauls Stēga uzsver: "Aktīvs dzīvesveids ir labākais ieguldījums savā veselībā! Jūs gūstat daudz prieka, pozitīvu emociju un gandarījumu, turklāt tas ir lētāk nekā zāles un ārstēšanās!"

"Sports spēj dot vairāk nekā tikai labu fizisko veselību. Esi dzīvespriecīgs, enerģisks, skaidri domājošs ikdienas gaitās." Gatis Svētiņš, veikala MySport pārstāvis.

foto: Publicitātes

Šobrīd sporta veikali ir pielāgojušies un savu piedāvājumu piedāvā attālināti, un iespēju robežās, konsultē visus sporta entuziastus par pareiza un efektīva sporta aprīkojuma un/vai apģērba izvēli. Tomēr, esošie ierobežojumi atstāj sekas - kvalitatīvu pakalpojumu un padomu sniegšana šobrīd ir ierobežota un katrs, kurš vēlas sportot saskaras ar nepietiekamu informāciju, izvēloties sporta ekipējumu. Ir akūta nepieciešamība pēc brīvi pieejamiem, profesionāliem sporta treneriem un sporta ekspertiem, kas ieteiks pareizo sporta ekipējumu katram līmenim un vajadzībām, lai izvairītos no pašdarības radītajām traumām.  Vissvarīgākais šobrīd ir kvalitatīvu konsultāciju nodrošināšana un sporta preču pieejamība visiem! Sports ir dzīve un sports vairs ilgāk nevar būt uz pauzes!

Protams, veikalu atvēršana būtu labvēlīga no biznesa viedokļa, bet, ir joprojām jāturpina sekot epidemoloģiskajai situācijai valstī un Slimību profilakses un kontroles centra datiem, lai ievērojot visus ieteikumus, būtu ātrāk iespējama veikalu atvēršana. Decathlon Latvija, MySport un Fans, veikalu vadītāji ir gatavi darīt visu nepieciešamo, lai sabalansētu sabiedrības, valdības un veselību veicinošās intereses, uzturot drošu iepirkšanās un konsultāciju sniegšanu veikalu atvēršanas gadījumā.

Sports ir dzīve, sports ir kustība, sports ir mūsu garīgā un ķermeņa labsajūta. Tas, cik aktīvi esam šodien, ietekmēs to, kā jutīsimies rīt, parīt un arī pēc pieciem gadiem un to pilnvērtīgi var dzīvot tikai piedaloties ikdienas aktivitātēs, izaicinot sevi izmēģināt ko jaunu un ar savu kustību iedvesmojot citus kustēties un būt aktīviem!