foto: LOK arhīvs
Sākusies pieteikšanās dalībai "Olimpiskajā mēnesī 2021"
Olimpiskā mēneša sauklis un oficiālais tēmturis sociālajos tīklos tradicionāli ir “Mēs esam #SPORTIŅĀ”.
Citi sporta veidi
2021. gada 3. marts, 14:03

Sākusies pieteikšanās dalībai "Olimpiskajā mēnesī 2021"

Jauns.lv

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK), kā jau katru gadu, aicina izglītības iestādes un pašvaldības pieteikties dalībai Olimpiskajai dienai, bet jau otro gadu pēc kārtas diena pārvērtusies pat par Olimpisko mēnesī, portālu Jauns.lv informēja LOK.

"Olimpiskais mēnesis 2021" sāksies LOK dzimšanas dienā 23. aprīlī un noslēgsies ar iecienīto Vislatvijas vingrojumu 21. maijā. Sporta un veselību veicinošās aktivitātes tiks izvērstas vesela mēneša garumā. Olimpiskā mēneša sauklis un oficiālais tēmturis sociālajos tīklos tradicionāli ir “Mēs esam #SPORTIŅĀ”.

“Šogad esam izlēmuši organizēt Olimpisko mēnesi pavasarī par godu Latvijas Olimpiskās komitejas dzimšanas dienai, aicinot iekļaut katra cilvēka dienas kārtībā kustību un sportošanu svaigā gaisā. Šogad Olimpiskā mēneša tradicionālajām aktivitātēm (kopā vingrošana, sporta veidu iepazīšana video stāstu sērijā “Olimpiskais detektīvs”, tiešsaistes treniņi sociālajos tīklos) pievienojas 11 olimpisko pārgājienu maršruti, ko esam izstrādājuši kopā ar savu ilggadējo partneri akciju sabiedrību “Latvijas valsts meži”.  Šos pārgājienu maršrutus veidoja mūsu olimpieši kopā ar labākajiem Latvijas mežu ekspertiem, aicinot novērtēt sportiskās aktivitātes dabā,” par "Olimpisko mēnesi 2021" stāsta LOK prezidents Žoržs Tikmers.

Pieteikties dalībai Olimpiskajā mēnesī ir iespējams līdz šī gada 23. martam, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi

"Olimpisko mēnesi 2021" un "Olimpisko dienu 2021" atbalsta Latvijas Olimpiskās komitejas institucionālie partneri: AS ”Latvijas valsts meži” un SOK Olimpiskā Solidaritāte; LOK Zelta partneri - mazumtirdzniecības tīkls “Rimi Latvia” un AS “LNK Industries”; pasākuma partneris – AS “Swedbank”; LOK informatīvie partneri -  SIA “Izdevniecība “Rīgas Viļņi” un AS ”Radio SWH”.