foto: Salvatore Laporta / IPA/I/SIPA/Scanpix
Krištianu Ronaldu sasniedzis nebijušas virsotnes sociālajos tīklos
Krištianu Ronaldu tagad sociālajos tīklos ir vairāk nekā pusmiljards sekotāju.
Sporta zvaigznes
2021. gada 15. februāris, 12:19

Krištianu Ronaldu sasniedzis nebijušas virsotnes sociālajos tīklos

Jauns.lv

Portugāles izlases un Itālijas superkluba Turīnas "Juventus" uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu jau ilgu laiku bijis populārākais cilvēks sociālajos tīklos, tomēr nu viņa statistika sasniegusi zīmīgas virsotnes.

Krištianu Ronaldu sociālajos tīklos ("Instagram", "Facebook", un "Twitter") tikko sasniedzis pusmiljardu sekotāju robežu. Pēc Worldometer.com informācijas, pasaulē šobrīd ir 8,46 miljardi iedzīvotāju, tātad var secināt, ka visai liela daļa planētas tiek sasniegta ar katru Ronaldu ierakstu sociālajos tīklos.

Krištianu Ronaldu ģimenes brīvdienas

gallery icon

Futbola zvaigznei pašlaik ir vairāk nekā 262 miljoni "Instagram", vairāk nekā 148 miljoni "Facebook" un vairāk nekā 91 miljons Twitter" sekotāju. Tas kopā veido iespaidīgu 501 miljonu sekotāju.

Krištianu Ronaldu neatļautie treniņi pandēmijas laikā

Krištianu Ronaldu trenējas futbola stadionā Madeirā, kad tas nemaz nav atļauts.

gallery icon

Izcilais futbolists šobrīd ir pārliecinoši populārākā persona instagramā (piekāpjas vienīgi oficiālajam "Instagram" kontam) viņa konts ir piektais populārākais tviterī, atpaliekot vienīgi no bijušajā ASV prezidenta Barak Obams un trim popzvaigznēm Džastina Bībera, Riannas un Keitijas Perijas. Savukārt feisbukā portugālis ir pārliecinoši populārākā persona. Vairāk nekā Ronaldu seko vienīgi divām organizāciju lapām - "Facebook App" un "Samsung".

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini

gallery icon

Jādomā, ka Ronaldu sociālo tīklu panākumu atslēga ir gan spožais sniegums futbola laukumā visas karjeras garumā, pārstāvot Lisabonas "Sporting", Mančestras "United", Madrides "Real", Turīnas "Juventus" komandas, un Portugāles izlasi, gan atraktīvā dzīve ārpus laukuma, rūpes par ģimeni, fizisko gatavību, izskatu un aktīva tā visa izrādīšana saviem sekotājiem.

Ronaldu ir 2016. gada Eiropas čempions, 2019. gada UEFA Nāciju līgas uzvarētājs, pieckārtējs UEFA Čempionu līgas uzvarētājs, pieckārtējs pasaules gada labākā futblista balvas "Ballon d'Or" ieguvējs, četrkārtējs Eiropas zelta futbolzābaka (Eiropas futbola virslīgu labākā vārtu guvēja balva) un neskaitāmu dažādu citu individuālu un komandu balvu un titulu ieguvējs.

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

gallery icon