foto: no "Instagram"
Kristapa Porziņģa jaunā mīļotā Valentīndienā publisko abu pirmās kopbildes
Sporta zvaigznes
2021. gada 15. februāris, 11:25

Kristapa Porziņģa jaunā mīļotā Valentīndienā publisko abu pirmās kopbildes

Jauns.lv

Runas par to, ka mūsu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis ieskatījies seksīgajā rīdziniecē Laurā Vizlā, nu guvušas pavisam reālu apstiprinājumu.

Aizvadītajā naktī, kad Dalasā vēl gan bija 14. februāris, Laura savā profilā sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietojusi foto, kurā redzama kopā ar Kristapu Porziņģi.

Kā zināms, 14. februāri teju visā pasaulē zina kā Visu mīlētāju jeb Valentīna dienu. Un tieši šo dienu Laura izvēlējusies, lai soctīklos ieliktu savu pirmo kopfoto ar NBA kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzni. Par abu attiecībām gan jau mēļo krietnu laiciņu - un iemeslu tam Laura devusi arī pati, soctīklos dižojoties ar foto no Dalasas, arī no ēkas, kurā mitinās Kristaps Porziņģis. Un viņš pats jau arī ilgāku laiku sociālajos tīklos regulāri liek “patīk” pie daiļavas ievietotajiem foto.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon

Par NBA kluba Dalasas "Mavericks" basketbolista Kristapa Porziņģa un latviešu zeltenes, bijušās "VEF Rīga" basketbola kluba karsējmeitenes Lauras Vizlas attiecībām mēļo jau vismaz gadu. Ļaudis spriež, ka abi kopā ir jau kopš 2019. gada vasaras, un par to aizdomas radušās pēc Lauras publiskotajiem foto no atpūtas Ivisā – spāņu kūrortā Vidusjūrā, kuru iecienījis arī savulaik Spānijā savu meistarību kaldinājušais Porziņģis. Protams, šajās fotogrāfijās no Ivisas Porziņģi kopā ar latviešu daiļavu neredzēsiet, taču pēc tā, ka skaistā blondīne pozējusi pie privātas lidmašīnas un tās salonā, kā atpūtusies un iepirkusies, ļaudis internetā aizdomājušies – vai tikai šīs izklaides meitenei nav apmaksājis NBA basketbolists?

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram