foto: PA Pictures/Scanpix
Mančestras "United", iesitot deviņus vārtus, saplosa "Southampton"
Komandas biedri sveic Denjelu Džeimsu (pa vidu) ar vārtu guvumu.
Citi sporta veidi
2021. gada 3. februāris, 14:15

Mančestras "United", iesitot deviņus vārtus, saplosa "Southampton"

Jauns.lv / LETA

Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras "United" otrdien guva deviņus vārtus 22.kārtas spēlē un svinēja graujošu uzvaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"United" savā laukumā ar 9:0 (4:0) sagrāva "Southampton".

Viesi jau otrajā minūtē nonāca desmit vīru sastāvā, jo sarkano kartīti par rupjību saņēma 19 gadus vecais pussargs Aleksandrs Jankevics, kurš iepriekšējā mačā uz pāris minūtēm debitēja premjerlīgā, bet otrdien jau sāka dueli starta vienpadsmitniekā.

Turpinājumā no 18. līdz 39.minūtei bumba četras reizes pabija Southemptonas komandas vārtos. Mājiniekiem izcēlās Ārons Van-Bisaka, Markuss Rešfords un Edinsons Kavani, bet bumbu savos vārtos ieradīja Jans Bednareks.

Spēles otrajā pusē no 69.minūtes līdz finālsvilpei divreiz atzīmējās Antonī Marsiāls, kā arī pa vārtiem guva Skots Maktominejs, Brunu Fernandešs un Dens Džeimss. Viesi maču noslēdza ar deviņiem spēlētājiem, jo četras minūtes pirms pamatlaika beigām sarkano kartīti savā priekšā ieraudzīja Bednareks.

"Vienmēr patīkami gūt daudz vārtus un esam gandarīti, jo izcīnījām trīs punktus. Iepriekšējos mačos zaudējām dažus punktus un mums bija nepieciešams atgriezties uz uzvaru takas," pēc mača stāstīja Rešfords.

Anglijas premjerlīgas turnīra tabula augšgalā ar 44 punktiem ir 20 un 22 cīņas aizvadījušās Mančestras komandas attiecīgi "City" un "United". Trešo vietu ar 40 punktiem 21 duelī ieņem patreizējā čempione "Liverpool", bet ceturtā ar 39 punktiem ir Lesteras "City".