foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Pēdējā laikā smagi cietusī MMA cīkstone fotosesijā parāda ļoti daudz
Precīzs Reičelas Ostovičas sitiens Peidžai Vanzantai.
Sporta zvaigznes
2021. gada 15. janvāris, 15:31

Pēdējā laikā smagi cietusī MMA cīkstone fotosesijā parāda ļoti daudz

Jauns.lv

Amerikāņu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstone Reičela Ostoviča pēc trīs zaudējumiem pēc kārtas palikusi bez līguma ar pasaules populārāko šī sporta veida organizāciju "Ultimate Fighting Champioship" (UFC), tomēr sportiste ir atradusi citu nodarbi.

Reičela Ostoviča savā “Instagram” kontā publicējusi fragmentus no fotosesijas, kurā tika veidoti materiāli kādam īpašam kalendāram. Cīkstone publicējusi bildi, kurā tērpusies ļoti maz aizsedzošā bikini. Ostoviča atklāj, ka šī ir viena no bildēm, kas tiks publicēta kalendārā ar viņu.

Reičela Ostoviča savu pēdējo MMA cīņu aizvadīja novembra beigās, un pagaidām par jaunām cīņām nekādu ziņu nav, jo Havaju salās dzīvojošā sportiste šobrīd ir bez līguma ar kādu no organizācijām, jo īsi pēc trešā zaudējuma pēc kārtas UFC pārtrauca saistības ar sportisti. Cīkstone savas profesionālās karjeras laikā desmit reizes devusies oktagonā, izcīnot četras uzvaras. Ostoviča aizvadījusi cīņas gan “Invecta”, gan UFC organizāciju sacensībās. Tomēr Reičela ne sliktākus panākumus gūst sociālajos tīklus, kur viņai ir vairāk nekā 765 000 "Instagram" sekotāju.

Pēdējās cīņās viņa zaudēja ļoti spēcīgām sportistēm - Montanai de la Rosai, Peidžai Vanzantai un Džīnai Mazanī.

Arī privātā dzīvē Reičelai pēdējos gados nav pārāk veicies, jo viņa cietusi no dzīvesbiedra vardarbības. 2018. gada 18. novembrī, pēc pavadīta vakara kopā ar ģimeni, viņas tā brīža vīrs MMA cīkstonis Arnolds Berdons konflikta laikā pagrūda viņu pret sienu, sita vairākkārt pa seju, ielaužot vaiga kaulu, pa ribām, pa galvu. Reičela pēc lēruma sitienu vēma asinis. Viņa izmuka no mājām caur balkonu.

Pēc notikušā vīram tika aizliegts tuvoties sava bērna mātei. Vēlāk publicētā vairāku minūšu videomateriālā dzirdams, kā Arnolds sola Reičelu nogalināt, kamēr sieviete fonā izmisusi raud. Tomēr tas nebija pietiekams arguments, lai tiesa varmāku atzītu par vainīgu. Tomēr pēc atkārotas lietas izskatīšanas, Berdonam 2019. gada maijā tika piespriests 4 gadu probācijas laiks. Nu viņu laulība ir šķirta un Reičela ieguvusi pilnas aizbildniecības tiesības sešus gadus vecās meitas audzināšanai.