foto: REUTERS/SCANPIX
"Saint-Germain" no galvenā trenera amata atbrīvo Tuhelu un lūko nolīgt Početino
Par "Saint-Germain" galveno treneri varētu kļūt bijušais Totenhemas "Hotspur" komandas vadītājs Maurisio Početino.
Futbols
2020. gada 24. decembris, 18:51

"Saint-Germain" no galvenā trenera amata atbrīvo Tuhelu un lūko nolīgt Početino

Jauns.lv / LETA

Titutlētais Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG) ceturtdien pārtraucis līgumsaistības ar līdzšinējo galveno treneri Tomasu Tuhelu, taču viņa vietu varētu ieņemt bijušais Totenhemas "Hotspur" komandas vadītājs Maurisio Početino, vēsta vairāki ārzemju mediji.

Par negaidītajiem jaunumiem Francijā ziņo laikraksts "L'Equipe", kā arī Vācijas žurnāls "Bild". Pati komanda ziņu aģentūrai AFP gan atteicās komentēt publiski izskanējušo informāciju.

47 gadus vecais Tuhels Francijas grandā ieradās 2018.gadā un tolaik parakstīja divu gadu līgumu. Pagājušajā sezonā viņš PSG pirmo reizi kluba vēsturē ieveda UEFA Čempionu līgas finālā.

Ja laikrakstu paustā informācija ir patiesa, Tuhels kopš 2011.gada decembra kļuvis par pirmo speciālistu, kuram darbs PSG apraujas sezonas vidū. Iepriekš 2011.gadā Karlo Ančeloti sezonas vidū nomainīja tā brīža treneri Antuānu Kumbuarē.

Par Tuhela aizstājēju tiek piesaukts Početino, kurš pērn novembrī pameta "Hotspur" vienību, lai arī vēl pirms pusgada ar klubu sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu. Iepriekš Anglijas komandai tas nebija izdevies.

Šosezon PSG UEFA Čempionu līgā jau astotdaļfinālā tiksies ar spēcīgo "Barcelona", taču Francijas čempionātā 17 spēlēs iekrāti 35 punkti, kas dod trešo vietu. Līdervienība Lionas "Olympique" ir viena punkta attālumā.