foto: Edijs Pālens/LETA
Rīgas "Dinamo" vienu no saviem uzbrucējiem aizmaina uz "Spartak" un pārtrauc līgumu ar Proskurjakovu
Pāvels Černovs (ar ripu) kļuvis par Maskavas "Spartak" hokejistu.
Hokejs
2020. gada 19. decembris, 18:45

Rīgas "Dinamo" vienu no saviem uzbrucējiem aizmaina uz "Spartak" un pārtrauc līgumu ar Proskurjakovu

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pāvels Černovs aizmainīts uz Maskavas "Spartak", bet pārtrauktas līgumattiecības ar vārtsargu Iļju Proskurjakovu, sestdien vēstīts Rīgas kluba tīmekļa vietnē.

30 gadus vecais Černovs aizmainīts uz Oļega Znaroka un Latvijas trenera Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Spartak" pret naudas kompensāciju.

Černovs "Dinamo" komandas rindās laukumā devās 24 KHL čempionāta spēlēs, guva četrus vārtus un četrreiz rezultatīvi piespēlēja, kā arī izpildīja 20 spēka paņēmienus, bloķēja deviņus metienus, nopelnīja astoņas soda minūtes un negatīvu +/- rādītāju -11, vidēji laukumā spēlē pavadot 16 minūtes un 32 sekundes.

"Dinamo" pārtraukusi līgumsaistības ar 33 gadus veco vārtsargu Proskurjakovu, kurš tika ievietots atteikumu draftā.

Iļja Proskurjakovs piedalījies 14 KHL regulārā čempionāta spēlēs, tajās izcīnot vienu uzvaru. Viņš atvairījis 88,7% pretinieku metienu, vidēji spēlē savos vārtos ielaižot 3,09 ripas, kā arī ir nopelnījis divas soda minūtes.

"Dinamo" ar 15 punktiem 35 mačos joprojām ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Spartak" ar 40 punktiem 36 spēlēs ieņem septīto vietu Ritumu zonā.