foto: Instagram @rebeka_koha
FOTO: Rebekas Salsabilas Ibrahimas vīrs Moazs iejūtas latviešu ģimenē un tradīcijās
Rebeka un Moazs pie svētku vakariņu galda.
Sporta zvaigznes
2020. gada 20. novembris, 10:05

FOTO: Rebekas Salsabilas Ibrahimas vīrs Moazs iejūtas latviešu ģimenē un tradīcijās

Jauns.lv

Kādreizējā Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Salsabila Ibrahima (iepriekš Koha) kopā ar vīru pazīstamo Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu jau kādu laiku pavada Latvijā. Moazs tagad iepazinis latviešu tradīcijas un iejuties Kohu ģimenē.

Rebeka savos sociālo tīklu kontos ievietojusi attēlus, kuros redzams, kā 18. novembrī ģimenes lokā nosvinējuši Latvijas Republikas 102. dzimšanas dienu. Moazs šķiet ļoti laimīgs, atrodoties mīļotās sievietes apskāvienos, pie svinīgo vakariņu galda kopā ar Rebekas vecākiem Ilviju un Gvido, kā arī māsu Reičelu.

Rebekas tētis Gvido savā “Instagram” kontā piedāvā vēl plašāku ieskatu Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas svinībām viņu mājās Ventspilī.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pirmās liecības par jaunlaulātā ierašanos Latvijā sniedzas no 5. novembra, kad no sociālajos tīklos pieejamās informācijas noprotams, ka Moazs Piltenes stadionā aizvadījis diska mešanas treniņu, bet Rebeka Koha pavadījusi aktīvu dienu dzimtajā Ventspilī.

Nākamie ieraksti sociālajos tīklos liecina, ka Ibrahimu pāris izbaudījuši arī nedēļas nogali Latvijā, kuras laikā devušies arī izjādē ar zirgiem. Jādomā, ka šeit ar ideju un iespējām piepalīdzējusi Rebekas jaunākā māsa Reičela, kura nodarbojas ar jāšanas sportu.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Rebeka Koha maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. 26. jūlija vakarā Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām.

9. oktobrī bijusī sportiste paziņoja, ka pavisam oficiāli apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti un turpmāk ir dēvējama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu. "Diemžēl mūsu ģimene nebija klāt, bet svētki tuvojas," toreiz rakstīja Rebeka.

Vēlāk arī Rebeka ar skumju vēsti atbildēja daudzajiem saviem faniem, jo profesionālajā sportā viņa vairs neplāno atgriezties.