Citi sporta veidi
2020. gada 17. novembris, 14:12

Ar pārdrošu kadru mūziķis un MMA cīkstonis Stepanovs laiž klajā jaunu videoklipu

Jauns.lv

Hip hop apvienības “Kreisais Krasts” mūziķis un MMA cīkstonis Deniss Stepanovs šodien laidis klajā neparastu videoklipu dziesmai "Viss ir vienkārši". Tajā redzams kadrs, kurā viņš karājas 26 stāvu augstumā.

Mūziķis gan pats norāda, ka kadrs filmēts, ievērojot drošības pasākumus un ņemot vērā viņa fizisko sagatavotību.

“Šī klipa aina, kurā esmu iekāries 26 stāvu augstumā, ir kā simboliska atsauce mana iecienītā mūziķa “50 CENT” albuma devīzei “Get Rich or Die Tryin’” (Kļūsti bagāts vai mirsti mēģinot). Es esmu atradis savas aizraušanās, mūzika un cīņa ir visa mana dzīve, un šajās jomās es sevi investēju uz 110 procentiem. Es esmu gatavs uz visu, lai turpinātu iet uz savu mērķi.

foto: Publicitātes foto

Es nevēlos būt pārgalvīgs piemērs jauniešiem, un tiešām lūdzu šo triku nekādā gadījumā neatkārtot, vēlos vēlreiz uzsvērt, ka šo ainu realizējām, ievērojot visus drošības un piesardzības pasākumus, kā arī biju tam iepriekš īpaši sagatavojies fiziski.”

Dziesmai esot īpašs stāsts, kurš vēsta par pašu Denisu. Viņš dziesmā atspoguļojot savu iekšējo pasauli, kuru salīdzina ar sižetu par Sprīdīti, norādot, ka “reizēm tas, ko mēs meklējam, mums jau ir”.

Deniss vēlās uzsvērt saviem klausītājiem atziņu, ka “bailes un šaubas ir šīs dzīves vislielākie šķēršļi. Tikai tad, kad beigsi baidīties, Tu pa īstam sāksi izbaudīt dzīvi un visu, ko tā Tev dod. Uzticies savai sirdsbalsij, un viss būs! Viss ir vienkārši.”