foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: vai gada skaistākie vārti? Jaunais vārtsargs precīzs no sava soda laukuma
Mihaja Razvana Udrea tālšāviens.
Futbols
2020. gada 2. novembris, 12:49

VIDEO: vai gada skaistākie vārti? Jaunais vārtsargs precīzs no sava soda laukuma

Jauns.lv

Leģendārā rumāņu kluba Bukarestes “Steaua” (tagad FCSB) otrās komandas vārtsargs Mihajs Razvans Udrea pagājušajā nedēļas nogalē ar iespaidīgu sitienu guva savas komandas uzvaras vārtus.

Rumānijas pēc spēka trešās līgas mačā starp Bukarestes FCSB II un FC “Voluntari II” pirmā puslaika izskaņā tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu 1:1. Kādā no epizodēm Udrea, apsteidzot pretinieku uzbrucējus, izsita bumbu no sava soda laukuma, darot to ļoti spēcīgi. Bumba lidoja pāri visam laukumam, turklāt ļoti precīzi.

Udrea aptuveni 80 metru tālšāviens ielidoja vārtos, izvirzot Bukarestes komandu vadībā. Kopumā mačā Rumānijas galvaspilsētās klubs izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 4:1, bet Mihajs Razvans Udrea tika pie uzvaras vārtiem. Šis FCSB II bija jau sestais panākums pēc kārtas.

19 gadus vecais Udrea pagaidām nav spējis nostiprināties FCSB pirmajā komandā, tāpēc šis vārtu guvums noteikti liks viņu pamanīt arī citām vienībām.

FCSB ir visu laiku titulētākā rumāņu futbola komanda, kas ar savu agrāko nosaukumu “Steaua” 26 reizes triumfējusi vietējā čempionātā. Kā arī pa reizei triumfējusi Eiropas čempionvienību kausā UEFA Superkausā. Komanda pēdējos gados bija spiesta mainīt savu nosaukumu, jo tai vairs nav saistības ar Rumānijas armiju, kas pieteica tiesības uz slaveno zīmolu. Šobrīd komanda ar “Steaua” nosaukumu ir viena no līdervienībām pēc spēka trešajā līgā, kamēr vēsturiskais klubs startē virslīgā zem FCSB nosaukuma.