foto: Instagram
Vanesas Braientas māte ar asarām acīs stāsta, ka meita viņu izmetusi no mājas; arī pašai Vanesai ir ko teikt
Vanesa Braienta ar māti.
Sporta zvaigznes
2020. gada 22. septembris, 19:18

Vanesas Braientas māte ar asarām acīs stāsta, ka meita viņu izmetusi no mājas; arī pašai Vanesai ir ko teikt

Jauns.lv

Traģiski bojā gājušās basketbola zvaigznes Kobes Braienta sieva Vanesa no mājas izlikusi savu māti Sofiju Laini, par to spāņu televīzijas šovā "El Gorda y La Flaca" ar asarām acīs pastāstījusi pati kundze.

"Viņa man teica: "Man vajag, lai tu izvācies no manas mājas." Tāpat viņa norādīja, lai es atdodu mašīnu, to viņai vajagot tūlīt," šovā stāsta satriektā māte.

Kāds informācijas avots, kurš vēlējies palikt anonīms, norādījis, ka abām allaž bijusi tuva saikne. "Sofija vienmēr bijusi blakus Vanesai un bērniem. " Tāpat avots ziņo, ka kundze sniegusi atbalstu meitai traģiskajā dzīves posmā. 

Mātes teikto šovā komentējusi arī pati Vanesa: "Mans vīrs un meita aizgāja mūžībā negaidīti, bet mana māte uzdrīkstās sniegt interviju televīzijā, negatīvi runājot par mani un izplūstot asarās par māju un automašīnu, kas nemaz nav viņas.

Viņa noņēmusi savas dimanta rotaslietas, kā arī atbrīvojusi no mēbelēm manis piešķirto dzīvokli, lai izskatās, ka es nesniedzu viņai palīdzību. Mēs ar vīru pēdējos 20 gadus viņu finansiāli atbalstījām, un es to turpinu darīt, sniedzot ik mēnesi finansiālu atbalstu. 

Pretēji tiem ziņojumiem, kas iepriekš publiski izskanējuši, viņa nav bijusi ne fiziski, ne emocionāli klāt man un bērniem pēc traģēdijas. 

Tagad es redzu, kas manai mātei ir vissvarīgākais, tas ir vairāk nekā sāpīgi. "

Tieši kas bijis par iemeslu radikālajam lēmumam - netiek minēts. 

Jau ziņots, ka 26. janvārī netālu no Kalabasas Kalifornijā helikoptera avārijā traģiski gāja bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients un vēl astoņi cilvēki. Aviokatastrofā bojā gāja sporta leģendas otra vecākā meita 13 gadus vecā Džanna, lidaparāta pilots Ara Zobajans, Orindžkauntijas koledžas ilggadējais beisbola treneris Džons Altobelli kopā ar sievu Keriju un Džiannas komandas biedreni Alīsu. Tāpat lidaparātā bija Orindžkauntijas privātskolas basketbola trenere Kristīna Mauzere, kura palīdzēja Kobem Braientam trenēt meiteņu basketbola komandu, kā arī Sāra Čestere un viņas meita jaunā basketboliste Peitona.