foto: AFP/Scanpix
Porziņģis pēdējā brīdī nedodas laukumā sērijas ceturtajā spēlē
Basketbols
2020. gada 23. augusts, 23:09

Porziņģis pēdējā brīdī nedodas laukumā sērijas ceturtajā spēlē

Jauns.lv / LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis svētdien nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē.

Viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" nule kā uzsāka maču ar Losandželosas "Clippers", taču Porziņģis pēdējā brīdī tika svītrots no spēles dalībnieku saraksta. Porziņģis laukumā nedosies labās kājas ceļgala sāpju dēļ.

Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Pirms spēles savainoto spēlētāju ziņojumā bija minēts, ka Porziņģim ir sasists kreisās kājas papēdis, un viņa dalība mačā tika vērtēta kā iespējama. 

Jau ziņots, ka "Mavericks" līderis Luka Dončičs iepriekšējā mačā sastiepa kreisās kājas potīti. Svētdien tika konstatēts, ka viņa savainojums nav nopietns, tāpēc slovēnis devies laukumā.

Sērijas piektā spēle notiks otrdien. Pēc trim mačiem sērijā līdz četrām uzvarām "Mavericks" ir iedzinējos ar 1-2.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.