foto: @moaazibrahim70
Rebeka Koha Allāha priekšā apprecējusies ar savu mīļoto Moazu
Rebeka un Moazs Mohameds Ibrahimi ar apliecību, kas apstiprina viņu laulību.
Sporta zvaigznes
2020. gada 23. augusts, 09:13

Rebeka Koha Allāha priekšā apprecējusies ar savu mīļoto Moazu

Jauns.lv

Rebeka Koha savā "Instagram" profilā publicējusi priecīgu ierakstu, kas vēsta, ka viņa apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti - Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Ar tādu pašu paziņojumu savā "Instagram" profilā nācis klajā arī jaunais vīrs.

Jauns.lv jau vēstija, ka Rebeka Koha maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Moazu Mohamedu Ibrahimu.

26. jūlija vakarā Latvijas labākā svarcēlāja 22 gadus vecā Rebeka Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām.

Galvenais iemesls ticības maiņai bija attiecības ar savu līgavaini 21 gadu veco Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu.

5.augustā Latvijas labākā svarcēlēja Rebeka Koha sarunā videosarunā ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) vadību prezidentu Žoržu Tikmeru, ģenerālsekretāru Kārli Lejnieku, Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) valdes priekšsēdētāju Einaru Fogeli un saviem treneriem Eduardu Andruškeviču un Viktoru Ščerbatihu paziņojusi, ka noslēdz sportistes karjeru.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione, divas reizes triumfējusi pasaules čempionātā junioriem, un arī viņas jaunais mīļotais ir titulēts sportists - 2016. gadā kļuva par pasaules junioru čempionu diska mešanā.

Par to, ka viņai ir attiecības ar Ibrahimu, Koha martā pavēstīja sociālās saziņas tīklā "Instagram". Pie profila ar emocijzīmēm norādīja, ka "viņas sirds ir aizslēgta", tātad atvērta vien Moazam Mohamedam.