foto: USA Today Sports
Porziņģa dalība "play-off" nākamajā spēlē zem jautājuma zīmes
Kristaps Porziņģis atkārtoti ievietots Dalasas "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā.
Basketbols
2020. gada 19. augusts, 11:35

Porziņģa dalība "play-off" nākamajā spēlē zem jautājuma zīmes

Jauns.lv / LETA

Kristaps Porziņģis atkārtoti ievietots Dalasas "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā un viņa dalība nākamajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēlē ir zem jautājuma zīmes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdienas ziņojumā bija teikts, ka Porziņģa dalība mačā nav skaidra, jo viņam ir sāpes labās kājas ceļgalā. Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Trešdienas pēcpusdienā atjaunotajā sarakstā Porziņģa statuss nebija mainījies un viņa dalība spēlē joprojām bija zem jautājuma zīmes. Tiesa, nedaudz vēlāk "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija ziņoja, ka Porziņģa statuss ir uzlabots un viņa dalība mačā tiek vērtēta kā iespējama.

Tikmēr ESPN apskatnieks Tims Makmahons tviterī raksta, ka Porziņģis ceļgalā jūtot kairinājumu, taču cer uz spēlēšanu trešdienas mačā (ceturtdien plkst.4 pēc Latvijas laika).

Tāpat "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā ir Trejs Bērks, kurš sastiepis kreisās kājas potīti. Arī viņa dalība spēlē tiek minēta kā iespējama.

Jau ziņots, ka Porziņģis pirmdien guva 14 punktus NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā un tikai izraidīts no zāles, kamēr viņa pārstāvētā "Mavericks" pirmajā spēlē ar rezultātu 110:118 piekāpās Losandželosas "CIippers" un Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām nonāca iedzinējos ar 0-1.

Sērijas otrā spēle notiks trešdien.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.