foto: AFP/Scanpix
Porziņģis joprojām savainoto spēlētāju sarakstā, kā rezultātā var aizkavēties viņa debija NBA izslēgšanas spēlēs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs.
Basketbols
2020. gada 17. augusts, 20:44

Porziņģis joprojām savainoto spēlētāju sarakstā, kā rezultātā var aizkavēties viņa debija NBA izslēgšanas spēlēs

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmā mača pirmdien Orlando ar Rietumu konferences otro spēcīgāko vienību Losandželosas "Clippers" iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā ar piezīmi, ka viņa dalība mačā ir iespējama, pirmdien ziņo NBA.

Porziņģa dalība kreisā papēža sasituma dēļ pirmajā "Play-off" cīņā tiek vērtēta kā "iespējama".

Komandai pirmdien ikru muskuļa savainojuma dēļ noteikti nevarēs palīdzēt Kortnijs Lī un Dvaits Pauels, kura labās kājas Ahilleja cīpslai nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

Porziņģis ir bijis viens no vērtīgākajiem spēlētājiem Orlando "burbulī", tiekot iekļautam labāko spēlētāju otrajā izlasē.

Tāpat viņš ar sešās spēlēs vidēji gūtajiem 30,5 punktiem mačā pēc komandu astoņām Orlando aizvadītajām spēlēm dalīja ceturto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā "burbuļa" spēlēs.

Dalasa vienībai izslēgšanas spēles sāks pirmdien, kad aizvadīs pirmo spēli pret Rietumu konferences otro spēcīgāko komandu Losandželosas "Clippers", kas pirms šīs sezonas savā rīcībā ieguva pērnā gada čempionu un vērtīgākā spēlētāja (MVP) balvas īpašnieku Lenardu.

Porziņģis un viņa talantīgais komandasbiedrs Luka Dončičs līdz šim NBA izslēgšanas spēlēs nav piedalījies.

Pirmdien pirmo dueli aizvadīs arī Bruklinas "Nets" un Rodions Kurucs. "Nets" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs jātiekas ar čempionvienību Toronto "Raptors".