foto: PA Pictures/Scanpix
Cūcības kalngals: futbola fani Līdsas pilsētu pārvērš par lielu miskasti. FOTO
Pēc svinībām sētniekiem bija darba pilnas rokas.
Futbols
2020. gada 22. jūlijs, 13:46

Cūcības kalngals: futbola fani Līdsas pilsētu pārvērš par lielu miskasti. FOTO

Jauns.lv

Līdsas "United" futbolisti svētdien "Championship" (Anglijas otra spēcīgākā līga) mačā ar rezultātu 3:1 (0:0) izcīnīja uzvaru pār Dārbi "County" futbolistiem, nodrošinot pirmo vietu sacensībās un iespēju nākamsezon atgriezties Anglijas premjerlīgā. Fani un paši futbolisti to atzīmēja uz pilnu klapi.

Jau uzreiz pēc spēles Lielbritānijas trešās apdzīvotākās pilsētas iedzīvotāji devās ielās, lai līksmotu par milzu panākumu un iespēju nākamsezon spēkoties pasaules, iespējams, spēcīgākajā futbola čempionātā.

Līdsā mīt teju pusmiljons iedzīvotāju, no kuriem liela daļa, šķiet, mērķtiecīgi vēlējās kaut ko piesārņot. Nākamajā dienā sētniekiem un atkritumu izvedējiem bija darba pilnas rokas, jo pilsēta atgādināja izgāztuvi.

Futbola fani Līdsas pilsētu pārvērš par vienu lielu miskasti

Līdsas "United" futbolisti svētdien "Championship" (Anglijas otra spēcīgākā līga) mačā ar rezultātu 3:1 (0:0) izcīnīja uzvaru pār Dārbi "County" futbolistiem, ...

gallery icon
59

Anglijā futbols ir teju kā reliģija, ko apliecina futbolistu un fanu līksmība pēc tam, kad Līdsas komanda spējusi atgriezties premjerlīgā pēc 16 gadu pārtraukuma. Šis 1919. gadā dibinātajam klubam ir visu laiku ilgākais laika posms ārpus augstākās līgas.