Sprinta karalis Bolts pēc Riodežaneiro olimpiādes apsvērs domu noslēgt sportista karjeru
Bolts: "Ar treneri esam diskutējuši, kad es varētu noslēgt savu karjeru. Pēc olimpiādes apdomāsim un izlemsim, vai es startēšu vēl vienu gadu."
Citi sporta veidi
2015. gada 8. oktobris, 18:01

Sprinta karalis Bolts pēc Riodežaneiro olimpiādes apsvērs domu noslēgt sportista karjeru

Jauns.lv

Jamaikas titulētais sprinteris Useins Bolts nākamgad pēc Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm apsvērs domu noslēgt karjeru, vēsta britu laikraksts "The Guardian".

Bolts trešdien Meksikas pilsētā Mehiko piedalījās kompānijas "Puma" reklāmas pasākumos. Sprinteris preses konferencē atzina, ka viņš savu sportista karjeru varētu noslēgt pēc gada vai diviem. "Ar treneri esam diskutējuši, kad es varētu noslēgt savu karjeru. Pēc olimpiādes apdomāsim un izlemsim, vai es startēšu vēl vienu gadu," sacīja vieglatlēts.

"Koncentrējos olimpiskajām spēlēm. Mans mērķis ir aizstāvēt savus trīs olimpiskā čempiona titulus," sacīja Bolts, kurš ir seškārtējs olimpiskais čempions. Viņš izcīnīja zelta madaļas 100 m, 200 m un 4x100 m sprinta disciplīnās gan 2008.gada Pekinas, gan 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs.

29 gadus vecajam Boltam ir arī 11 pasaules čempiona tituli, no kuriem trīs viņš izcīnīja šogad augustā Pekinā. Jamaikas sprinterim pieder pasaules rekords 100 m sprintā (9,58 sekundes) un 200 m sprintā (19,19 sekundes).

BNS/Foto: EPA/LETA