foto: AFP/Scanpix
"Brescia" pārtrauc līgumu ar skandalozo Mario Balotelli
Mario Balotelli karjeru varētu turpināt ASV,
Futbols
2020. gada 9. jūnijs, 10:33

"Brescia" pārtrauc līgumu ar skandalozo Mario Balotelli

Jauns.lv / LETA

Itālijas A sērijas futbola klubs "Brescia" nolēmis neturpināt sadarbību ar skandalozo itāli Mario Balotelli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Itālijas A sērija atsāksies 20.jūnijā, taču Balotelli līdz šim bijis ļoti neaktīvs komandas pasākumos. Itālis pandēmijas laikā arī vairījās izpildīt komandas iesūtītos uzdevumus.

Vietējie mediji aizvadītās nedēļas nogalē vēstīja, ka "Brescia" īpašnieks Masimo Čelino uzrunājis savus juristus, lai tie nokārto formalitātes, kas saistītas ar līgumattiecību izbeigšanu.

"Domāju, ka komandas kapteinis savā dzimtajā pilsētā var izdarīt un izdarīs vairāk," sarunā ar laikrakstu "Gazzetta dello Sport" teica vienības galvenais treneris Djego Lopess. "Mario izvēlējās vienu ceļu, bet komanda citu."

Balotelli sev par attaisnojumu min ārsta zīmi, kurā teikts, ka vēdera problēmu dēļ viņam nedēļu liegts nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm. Treneri gan tas neapmierināja, jo vienā no treniņiem, kuros piedalījās arī Balotelli, bija redzams, ka uzbrucēja sportiskā forma nav tā labākā.

Balotelli savā dzimtajā pilsētā atgriezās augustā un noslēdza vairāku gadu līgumu. Spēlētājam šosezon nav klājies viegli, jo 19 A sērijas spēlēs gūti pieci vārti. Tāpat gana daudz enerģijas veltīts cīņai ar rasismu, itālim necienīgus līdzjutēju saucienus dzirdot dueļos ar Veronas "Hellas" un Romas "Lazio".

Novembrī spēlē pret Veronas klubu Balotelli bija tik aizkaitināts, ka nolēma raidīt bumbu tribīnēs.

Jau ziņots, ka vairākas Augstākās futbola līgas (MLS) komandas ir ieinteresētas Balotelli pakalpojumos, tāpēc viņa aģenta ASV apņēmies futbolistam atrast jaunu darba vietu. Zināms, ka sarunas jau notikušas ar Losandželosas "Galaxy" vienību.

Karjeras laikā uzbrucējs arī pārstāvējis Milānas "Inter", Mančestras "City", "Liverpool", "AC Milan", "Nice" un Marseļas "Olympique" klubus.

Itālijas izlasē Balotelli aizvadījis 36 spēles, izceļoties ar 14 vārtiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās