foto: USA TODAY Sports/Scanpix
VIDEO: basketbola jokdari parodē Porziņģa un Dončiča duetu
Kristapa Porziņģa (pa labi) un Lukas Dončiča duets nu kļuvis interesants arī NBA basketbola parodētājiem.
Basketbols
2020. gada 30. marts, 10:50

VIDEO: basketbola jokdari parodē Porziņģa un Dončiča duetu

Jauns.lv / LETA

Kamēr sporta draugi visā pasaulē pievērsušies Baltkrievijas futbola virslīgai un hokeja čempionāta finālsērijai (praktiski vienīgie notiekošie nedatorizētie sporta pasākumi uz planētas), citi nevēlas "krāpt" savas tradicionāli iecienītās līgas un sporta notikumus, tāpēc spiesti skatīties dažādus ierakstus, kompilācijas, apskatus un parodiju video.

Pēdējos gados viens no slavenākajiem basketbola parodiju veidotājiem ir Krievijā dzimušais un Losandželosā dzīvojošais "Maxisnicee" jeb īstajā vārdā Maksims Peranidze. Viņš pēdējos gados ļoti iecienījis pazoboties par visdažādākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdekļiem, ieskaitot Lebronu Džeimsu, Džeimsu Hārdenu, Stefanu Kariju un daudzus citus. Šo basketbolistu kariķēšana balstās uz viņiem ierastu žestu un tradicionālu kustību atdarināšanu. Pēdējā laikā Makss bieži vien sadarbojas ar nedaudz senāku basketbolistu parodētāju 29 gadus veco Brendonu Ārmstrongu jeb "bdotadot5". Ārmstrongs pats savulaik gana labi spēlējis basketbolu un bija uzaicināts 2015. gadā uz NBA Vasaras līgas mačiem, kas nozīmēja, ka pēc NCAA viņam bija visas iespējas profesionāli spēlēt basketbolu Eiropā, tomēr viņš nokavēja lidmašīnu un drīz pēc tam ķērās klāt savam jaunajam arodam, kas atnesis pasaules slavu, visticamāk, lielāku nekā spētu to gūt, spēlējot basketbolu.

Par abu puišu popularitāti liecina fakts, ka "Instagram" kontam @bdotadot5 ir vairāk nekā 1,7 miljoni sekotāju, kamēr @maxisnicee šobrīd ir 928 tūkstoši sekotāju un viņš pārliecinoši tuvojas savam pirmajam miljonam. Salīdzinājumam - NBA zvaigznei Kristapam Porziņģim jau aptuveni gadu ir 1,6 miljoni "Instagram" sekotāju.

Savā jaunākajā veikumā Makss atdarina slovēņu brīnumbērnu, Dalasas "Mavericks" līderi Luku Dončiču, kamēr Brendonam uzticēta mūsu pašu Kristapa Porziņģa atveidošana. Pavērojam, kā viņiem sanāk: