foto: AP/Scanpix
Bļugeram švaks uzvarēto iemetienu procents un minimāls zaudējums pret "Kings"
Teodors Bļugers (#53) cīņā par ripu ar "Kings" uzrbucēju Adrianu Kempi.
Hokejs
2020. gada 27. februāris, 10:50

Bļugeram švaks uzvarēto iemetienu procents un minimāls zaudējums pret "Kings"

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā komanda Pitsburgas "Penguins" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē piedzīvoja zaudējumu pret otro vājāko klubu līgā - Losandželosas "Kings".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Penguins" viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) kapitulēja "Kings", piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Bļugers "Penguins" komandā uz ledus pabija 13 minūtes un 46 sekundes, no kurām nedaudz vairāk nekā divas ar pusi minūtes nospēlētas mazākumā. Tāpat uzbrucējs izdarīja vienu metienu, reizi bloķēja pretinieka mesto ripu un uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem. Viņš spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Kings" vadībā izvirzījās pirmā perioda trešajā minūtē, kad skaitlisko vairākumu realizēja Bleiks Lizote, savukārt otros vārtus izdevās gūt vien 40.minūtes beigās - precīzi meta Trevors Luiss. "Penguins" savus goda vārtus izdevās gūt trešā perioda septītajā minūtē, kad pēc Jevģēņija Malkina un Patrika Hērnkvista piespēles, izcēlās Braiens Rasts.

Nākamais mačs "Penguins" vienībai paredzēts piektdien viesos pret Anaheimas "Ducks".

"Penguins" ar 80 punktiem 62 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien NHL spēlē guva vārtus, kā rezultātā viņš pie rezultativitātes punktiem ticis jau trijos dueļos pēc kārtas, taču tas nelīdzēja viņa pārstāvētajai Bufalo "Sabres" izcīnīt uzvaru.

"Sabres" viesos ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) zaudēja Kolorādo "Avalanche", kas svinēja jau ceturto panākumu pēc kārtas.

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes, no kurām pusotru minūti nospēlēja mazākumā. Viņš guva savas komandas otros vārtus, pirmā perioda izskaņā panākdams izlīdzinājumu (1:1).

Uzbrucējs bija precīzs ar savu vienīgo metienu, bet reizi arī pārtvēra piespēli un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas izlases hokejists pie rezultativitātes punkta tika jau trešo maču pēc kārtas. Šajā laika sprīdī viņa rēķinā ir divi gūti vārti un tikpat rezultatīvas piespēles. Šī uzbrucējam ir tikai otrā sezona karjerā, kad viņš spējis gūt vairāk nekā desmit vārtus. Savā otrajā sezonā viņš bija precīzs 15 reizes, bet šosezon šo rekordu ir iespējams labot.

Nākamā spēle "Sabres" paredzēta piektdien pret Vegasas "Golden Knights".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās