Citi sporta veidi
2020. gada 23. janvāris, 22:47

VIDEO: Nadals brutāli ietriec bumbiņu meitenes sejā, bet pēc tam izpelnās ovācijas

Jauns.lv

Planētas pirmā rakete vīriešu tenisā Rafaels Nadals Austrālijas atklātā čempionāta spēlē pret argentīnieti Federiko Delboni piedzīvoja nepatīkamu mirkli pēc tam, kad viņa atsistā bumbiņa milzu ātrumā ietriecās tieši malā stāvošās bumbiņu padevējas sejā.

Redzot, kā bumbiņa atsitas pret meitenes galvu, visa sanākusī publika spēja vien smagi noelsties. Sportists nekavējoties devās pie apjukušās meitenes, lai pārbaudītu, vai viņai viss ir kārtībā. Ar mulsu smaidu sejā, jauniete apstiprināja, ka viņai nekas nekaiš, tikmēr Nadals, izraisot skatītājos milzu ovācijas, apveltīja meitenes vaigu ar skūpstu.

Pēc spēles beigām Nadals "bumbiņu meitenes" dāsni uzdāvināja savu galvas apsēju.

foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc spēles intervijā sportists atzina, ka šis bija viens no baisākajiem brīžiem viņa karjerā.

Pēc spēles intervijā sportists atzina, ka šis bija viens no baisākajiem brīžiem viņa karjerā. "Arī viņai tas nebija labs mirklis. Es biju ļoti satraukts, jo bumbiņa milzu ātrumā trāpīja viņai tieši pa galvu. Viņa ir ļoti drosmīga meitene," teica Nadals.

foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc spēles intervijā sportists atzina, ka šis bija viens no baisākajiem brīžiem viņa karjerā.

Titulētais spānis otrās kārtas cīņā ar rezultātu 6-3, 7-6 (7:4), 6-1 pārspēja argentīnieti Federiko Delboni, kurš reitingā ieņem 76.vietu.

Nadals no saviem 19 "Grand Slam" tituliem Austrālijā izcīnījis tikai vienu, triumfējot 2009.gada turnīrā. Vēl viņš četras reizes spēlējis finālā, tajā skaitā arī pērn, kad trijos setos atzina Novaka Džokoviča pārākumu.

Trešajā kārtā viņam pretī stāsies tautietis Pablo Karrenjo Busta, kurš ATP rangā atrodams 30.pozīcijā.