foto: EKP/MPI/Capital Pictures/Scanpix
Leģendārais Floids Meivezers dod mājienu par atgriešanos ringā
Karjeru beigusī boksa superzvaignze Floids Meivezers.
Citi sporta veidi
2019. gada 22. novembris, 11:32

Leģendārais Floids Meivezers dod mājienu par atgriešanos ringā

Jauns.lv / LETA

Karjeru beigusī boksa superzvaignze Floids Meivezers ceturtdien sociālajos medijos publicēja ierakstu, kas licis noprast, ka amerikānis drīzumā varētu atgriezties cīņas ringā, taču šoreiz jauktās cīņu mākslas (MMA) sacensībās.

42 gadus vecais pasaules čempions savā "Instagram" profilā publicēja bildi, kurā viņš redzams boksa šortos un ar baltu lentu notītās rokās, attēlam pievienojot teikumu "atgriežos 2020.gadā".

Tāpat, kādā citā bildē Meivezers ir redzams Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sēžam kopā ar jauktās cīņu mākslas čempionāta (UFC) prezidentu Danu Vaitu. Zem šī attēla ievietots arī neliels teksts: "Vaits un es kopā strādājam pie tā, lai 2020.gadā pasaulei demonstrētu vēl vienu iespaidīgu šovu."

Ilgi gaidītā boksa cīņa: Meivezers pret Makgregoru

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers sestdien vēsturē, iespējams, ienesīgākajā cīņā uzvarēja jauktās cīņas mākslas (MMA) slavenāko sportistu Konoru Makgregoru.

gallery icon

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka aizpērnā gada augustā notikušajā cīņā Meivezers pārliecinoši pārspēja MMA cīkstoni Konoru Makgregoru ar tehnisko nokautu, pieveicot savu pretinieku desmitajā raundā. Šī cīņa gan notika pēc boksa noteikumiem.

Abi bokseri cīnījās svarā līdz 69,9 kilogramiem. Duelis nenotika par kādu no pasaules čempiona jostām, tomēr prestižākā boksa organizācija Pasaules Boksa padome (WBC) tā uzvarētājam bija izgatavojusi īpašu "Naudas jostu" jeb "Money belt".

Tikmēr pagājušā gada nogalē Meivezers boksa ringā jau pirmajā raundā pārmācīja japāni Tenšinu Nasukavu.

Savas boksera karjeras laikā Meivezers izcīnījis uzvaras visās 50 cīņās.