foto: Publicitātes foto
Valsts svētku priekšvakarā Rīga uzņems skaistākās Fit modeles no visas pasaules
Pasākuma plakāts.
Fitness
2019. gada 12. novembris, 17:43

Valsts svētku priekšvakarā Rīga uzņems skaistākās Fit modeles no visas pasaules

Karlīna Timofejeva

Svētdien 17. novembrī, Rīgā, "Studio 69" Koncertu zālē norisināsies divi nozīmīgākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - IFBB pasaules Fit Model čempionāts un IFBB starptautiskais Latvijas kauss “Rīgas Pērle 2019”, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.

Valsts svētku priekšvakarā Rīga uzņems skaistākās Fit modeles no visas pasaules

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas rīkotā fitnesa projekta Fit Model Latvija 2019 fināla gaidās, kad līdz ilgi gaidītam iznācienam ...

gallery icon
12

Trešo gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies pasaules līmeņa sacensības Fit model kategorijā. Pirmo reizi vēsturē uz skatuves redzēsim arī vīriešu fit model sporta disciplīnas pārstāvjus. Sacensībām ir pieteikušies spēcīgākie sportisti no 16 pasaules valstīm no Eiropas, Āzijas, Āfrikas un Ziemeļamerikas. Liela daļa dalībnieču ir titulētas dažādu prestižu sacensību laureātes. tomēr turnīrā redzēsim arī sportistes, kuras pirmo reizi piedalīsies tik augsta līmeņa sacensībās.

Sportistes demonstrēs savus augumus peldkostīmos, kā arī tradicionāli notiks uznāciens vakarkleitās. Latviju pārstāvēs četras sportistes, tostarp Eiropas un pasaules čempione Samanta Balode, kura aizstāvēs pērn izcīnīto planētas čempiones titulu.

Savukārt IFBB starptautiskajā Latvijas kausā “Rīgas Pērle”, uz skatuves redzēsim sportistus sekojošās disciplīnās: bērnu un jauniešu fitness, bikini fitness, bodifitness, bodibildings, men's physique un citas disciplīnas.

Turpat, Latvijas kausa ietvaros, notiks arī “Fit model Latvija 2019” projekta fināls. Uz skatuves redzēsim dalībnieces, kuras deviņu nedēļu garumā pilnveidoja sevi gan emocionāli, gan fiziski, gan apguva jaunas iemaņas un sportistam nepieciešamās prasmes.

Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija. Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija un Latvijas Sporta federāciju padome.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma plakāts.

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.