foto: AFP/Scanpix
Bažām par Maradonas veselību vairs nav pamata? Futbola leģenda atraktīvi dejo ģērbtuvē. VIDEO
Djego Maradona pēdējos gados bijis regulārs viesis dažādās ārstniecības iestādēs.
Sporta zvaigznes
2019. gada 8. oktobris, 11:30

Bažām par Maradonas veselību vairs nav pamata? Futbola leģenda atraktīvi dejo ģērbtuvē. VIDEO

Jauns.lv

Viens no pasaules visu laiku izcilākajiem futbolistiem Djego Maradona pēdējos gados bieži vien saviem faniem licis satraukties par nopietnām problēmām ar veselību. Nu svaigs video no Argentīnas apliecina, ka nav nemaz tik traki.

Djego Maradona pašlaik trenē savas dzimtenes Argentīnas virslīgas klubu Laplatas "Gimnasia". Aizvadītajā nedēļas nogalē tika aizvadītas devītās kārtas cīņas, kur vienā no mačiem spēkojās abas pastārītes "Gimnasia" un "Godoy Cruz de Mendoza".

Laplatas klubam izdevās tikt pie savas pirmās uzvaras ar 4:2 un izrāpties no pēdējās vietas turnīra tabulā. Panākums tik ļoti sajūsmināja 58 gadus veco Djego Maradonu, ka viņš ģērbtuvē kopā ar futbolistiem ļāvās atraktīvai dejai.

Tā par savējiem fano leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona

gallery icon
33

Pēdējos gados Maradonam bijušas dažādas veselības problēmas gan ar sirdsdarbību, asinsspiedienu, gan arī ar ceļgalu, plecu, vēderu un citām ķermeņa daļām.

Futbola leģendai savulaik bijusi gan kokaīna atkarība, gan arī pārmērīga alkohola lietošanas tieksme un kāre pēc Kubas cigāriem. Pēc daudzu domām, tieši dzīvesveids ir galvenais iemesls viņa nedienām ar veselību.