foto: AP/Scanpix
Karmelo Entonijs aizvadījis treniņus ar "Nets" spēlētājiem
Šobrīd "Nets" komandai ir garantētie līgumi ar 15 basketbolistiem, līdz ar to, ja viņi savā īpašumā vēlētos iegūt 35 gadus veco Entoniju, kāds no šiem spēlētājiem būtu jāatbrīvo.
Basketbols
2019. gada 15. augusts, 13:05

Karmelo Entonijs aizvadījis treniņus ar "Nets" spēlētājiem

Jauns.lv / LETA

ASV basketbolists Karmelo Entonijs Losandželosā aizvadījis treniņus kopā ar latvieša Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" spēlētājiem, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēsta "Sny.tv", tie bijuši neformāli komandas treniņi un sagatavošanās ar pretspēlētājiem.

Aizvadītajā sezonā Entonijs piedalījās tikai desmit spēlēs, kurās vidēji guva 13,4 punktus un izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. Janvārī viņš no Hjūstonas "Rockets" tika aizmainīts uz Čikāgas "Bulls", kas vēlāk amerikāni atbrīvoja.

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā iemetis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados viņš jau atrodas norietā.

Bez desmit dalības reizēm "All Stars" spēlēs Entonijs 2013.gadā ir bijis līgas rezultatīvākais spēlētājs, kā arī ASV izlases sastāvā kļuvis par trīskārtēju olimpisko čempionu (2008., 2012., 2016.) un izcīnījis bronzas medaļu 2004.gada olimpiskajās spēlēs Atēnās, kā arī 2006.gada pasaules čempionātā.

Entoniju var uzskatīt arī par pirmo šī brīža Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa darbaudzinātāju laukumā Ņujorkas "Knicks" sastāvā, kur abi spēlēja no 2015. līdz 2017.gadam.

Losandželosā notikušos treniņus organizēja "Nets" jaunieguvums Kairijs Ērvings. Šobrīd "Nets" komandai ir garantētie līgumi ar 15 basketbolistiem, līdz ar to, ja viņi savā īpašumā vēlētos iegūt 35 gadus veco Entoniju, kāds no šiem spēlētājiem būtu jāatbrīvo.