foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix
VIDEO: Rūnijs MLS mačā gūst vārtus no savas laukuma puses
Veins Rūnijs guvis neticamus vārtus.
Futbols
2019. gada 27. jūnijs, 13:24

VIDEO: Rūnijs MLS mačā gūst vārtus no savas laukuma puses

Jauns.lv / LETA

Bijušais Anglijas izlases uzbrucējs Veins Rūnijs Amerikas Futbola līgā (MLS) trešdien guva vārtus, raidot bumbu mērķi no otras laukuma puses.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rūnija pārstāvētā Vašingtonas "United" ar 1:0 guva uzvaru pār Orlando "City", un par spēles galveno varoni kļuva uzvaras vārtus guvušais futbolists. Pieredzējušais uzbrucējs vienīgos vārtus spēlē guva, raidot bumbu pāri visai pretinieku aizsardzības zonai, jo īsi pēc tās saņemšanas savā laukuma pusē Rūnijs pamanīja, ka Orlando vienības vārtsargs ir pametis savu posteni. Līdz ar to futbolists spēcīgi sita pa bumbu, kas pēc 62 metru lidojuma piezemējās aiz vārtu līnijas.

Tikmēr Rūnija komandas biedrs Bils Hamids aizvadīja septīto "sauso" spēli šosezon, bet pašam uzbrucējam jūlijā ir paredzēta dalība Visu zvaigžņu spēlē, kurā piedalīsies arī Zlatans Ibrahimovičs un aizvadītās sezonas MLS vērtīgākais spēlētājs Džozefs Martiness.

Visu zvaigžņu spēles komandai 31.jūlijā paredzēta divcīņa ar Spānijas spēcīgākās līgas komandu Madrides "Atletico".

Rūnijs šīs sezonas ievadā guva savu pirmo "hat-trick" MLS.

Pagājušā gada vasarā pieredzējušais Rūnijs noslēdza trīsarpus gadu līgumu ar Vašingtonas "United" komandu, kļūstot par vienības līderi.

Rūnijs karjeras lielāko daļu aizvadīja Mančestras "United" vienībā, kuras rindās guva 253 vārtus 559 spēlēs, savukārt Anglijas valstsvienībā 120 spēlēs atzīmējās ar 53 vārtu guvumiem, kas ir visu laiku labākais sasniegums.