foto: EPA/Scanpix
Marejs kortā atgriežas ar uzvaru dubultspēlē
Marejs Londonas "ATP World Tour 500" dubultspēļu sacensībās spēlēja kopā ar spāni Felisiāno Lopesu
Citi sporta veidi
2019. gada 21. jūnijs, 10:01

Marejs kortā atgriežas ar uzvaru dubultspēlē

Jauns.lv / LETA

Britu tenisa zvaigzne Endijs Marejs ceturtdien ar uzvaru atgriezās kortā.

Marejs Londonas "ATP World Tour 500" dubultspēļu sacensības, spēlējot kopā ar spāni Felisiāno Lopesu, pirmajā kārtā ar 7-6 (7:5), 6-3 uzveica kolumbiešus Huanu Sebastjanu Kavalu un Rovertu Farahu.

"Tas bija lieliski, izbaudīju šo maču. Sākumā biju nedaudz lēns, bet mača gaitā kļuvu ātrāks. Man ir ļoti paveicies, ka atkal varu spēlēt tenisu," pauda 32 gadus vecais Marejs, kurš gan pagaidām piedalīsies tikai dubultspēļu mačos. Vienspēlēs viņš cer atgriezties šīs sezonas laikā, lai gan brits cenšoties šo procesu nesasteigt.

foto: AP/Scanpix
Marejs Londonas "ATP World Tour 500" dubultspēļu sacensībās spēlēja kopā ar spāni Felisiāno Lopesu

Marejs, kurš ir izcīnījis trīs "Grand Slam" titulus, emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta, bet šobrīd situācija varētu būt mainījusies.

Neviens spēlētājs pēc līdzīgas gūžas operācijas nav atgriezies laukumā. Tiesa, slavenais dubultspēļu meistars Bobs Braiens nesen atgriezās sacensību apritē pēc gūžas traumas sadziedēšanas un kopā ar savu brāli Maiku izcīnīja titulu Delrejbīčas "ATP World Tour 250" turnīrā.

Braiens izteicās, ka vairs nejūtot sāpes, un mudināja Mareju sekot viņa piemēram un atgriezties tenisā.