foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: krievu hokeja superzvaigzne Malkins vājā angļu valodā bravūrīgi izsakās par Latvijas izlasi
Hokejs
2019. gada 17. maijs, 18:16

VIDEO: krievu hokeja superzvaigzne Malkins vājā angļu valodā bravūrīgi izsakās par Latvijas izlasi

Jauns.lv

Dienu pirms sestdien, 18. maijā, Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta mača starp Krieviju un Latviju, sociālajos tīklos nonācis video, kurā dzirdams, kā Krievijas hokeja zvaigzne Jevgēņijs Malkins lauzītā angļu valodā ļoti pašpārliecināti izsakās par gaidāmo cīņu pret Latvijas hokejistiem.

Video dzirdams, kā Malkins uz Latvijas televīzijas žurnālista Matīsa Timofejeva aicinājumu komentēt Latvijas hokeja valstsvienību, pārliecinoši teic, ka par Latviju runās pēc rītdienas mača, kurā Krievija uzvarēs. Tiesa gan, hokejistam, kurš jau 12 sezonas nospēlējis Ziemeļamerikā, kļūdu angļu valodā izteiktajā īsajā teikumā netrūkst. 

Jau rīt, 18. maijā, Latvijas hokeja izlase spēlēs pret vareno Krieviju, kam šogad ir ļoti spēcīgs un superzvaigznēm pārpilns sastāvs. Šī būs izšķiroša spēle mūsu komandai, lai nezustu cerības par vietu ceturtdaļfinālā. 

Jevgēņijs Malkins ikdienā pārstāv Nacionālās Hokeja līgas klubu Pitsburgas "Penguins", kuru rindās šosezon debitēja arī mūsu izlases viens no līderiem Teodors Bļugers.