foto: AP/Scanpix
"Suns" basketbolists Džeksons aizturēts par mēģinājumu "iešmaukt" mūzikas festivāla VIP zonā
Džošua Džeksonam izvirzīta apsūdzība par pretošanos policijai un bēgšanas mēģinājumu.
Basketbols
2019. gada 14. maijs, 15:28

"Suns" basketbolists Džeksons aizturēts par mēģinājumu "iešmaukt" mūzikas festivāla VIP zonā

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas spēlētājs Džošua Džeksons aizturēts par mēģinājumu nelikumīgi iekļūt kāda hiphop mūzikas festivāla VIP zonā, ziņo "Arizona Republic".

Nedēļas nogalē Džeksons apmeklējis mūzikas festivālu Maiami un vairākkārt mēģinājis iekļūt festivāla VIP zonā bez caurlaides. Džeksons vairākkārt ignorējis policijas darbinieku lūgumus pamest VIP zonas ieeju, kā rezultātā tika aizturēts un saslēgts rokudzelžos.

Ar to basketbolista problēmas ar likuma pārstāvjiem vēl nebeidzās. Policijas darbinieks uz mirkli bija novērsies, kas ļāva Džeksona veikt bēgšanas mēģinājumu. Džeksonu tomēr notvēruši citi policijas darbinieki un izveduši viņu no pasākuma norises vietas, kur no policijas basketbolistam izdevās aizbēgt atkārtoti. Mirkli vēlāk Fīniksas "Suns" basketbolists gan tika aizturēts pie mūzikas festivāla teritorijas žoga.

Džeksonam izvirzīta apsūdzība par pretošanos policijai un bēgšanas mēģinājumu. Basketbolists vēlāk atbrīvots pret drošības naudu un 10.jūnijā ir paredzēta tiesas sēde.

NBA kluba Fīniksas "Suns" vadība ir informēta par Džeksona izdarībām un tiek vākta papildu informācija situācijas noskaidrošanai.

Džeksonu Fīniksas "Suns" 2017.gada drafta pirmajā kārtā izvēlējās ar ceturto numuru. Pēdējā sezonā Džeksons NBA sezonā piedalījās 79 spēlēs, kurās vidēji spēlē guva 11,5 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas.

Iepriekšējā sezona Fīniksas kluba vēsturē bija otra sliktākā tās pastāvēšanas laikā, 82 spēlēs izcīnot 19 uzvaras un piedzīvojot 63 zaudējumus.