foto: Zane Bitere/LETA
Izlases debitants Ģēģeris: "Jāmēģina palīdzēt lielajiem džekiem cīņā par uzvarām"
"Gribētos gūt pirmos vārtus un demonstrēt labu sniegumu, jo zinu, ka daudz iespējas netiks dotas," par saviem mērķiem saka Ģēģeris.
Hokejs
2019. gada 9. maijs, 10:19

Izlases debitants Ģēģeris: "Jāmēģina palīdzēt lielajiem džekiem cīņā par uzvarām"

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases kreklu šogad pirmo reizi vilks 19 gadus vecais uzbrucējs Emīls Ģēģeris, kurš atklāja, ka veiksmīgi ir sanācis izsisties līdz valstsvienībai un tagad atliek vien gūt baudu no tā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Protams, liels prieks par šo sezonu. Izdevās labi nospēlēt Rīgas "Dinamo" sastāvā un izsitos līdz izlasei, tagad vien atliek izbaudīt pasaules čempionātu un jāmēģina palīdzēt lielajiem džekiem cīņā par uzvarām," teica jaunais uzbrucējs.

Par saviem mērķiem Ģēģeris bija piesardzīgs: "Gribētos gūt pirmos vārtus un demonstrēt labu sniegumu, jo zinu, ka daudz iespējas netiks dotas."

Latvijas hokeja izlases atklātais treniņš pirms došanās uz pasaules čempionātu

Latvijas Hokeja izlases kandidātu pēdējais publiskais treniņš iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" ledus arēnā pirms došanās uz Pasaules čempionātu hokejā ...

gallery icon
19

Valstsvienības trenera Boba Hārtlija treniņu metodika uzbrucējam nav sveša, jo viņa vadībā Ģēģeris ir trenējies jau pēdējos trīs gadus. "Nav nekas svešs priekš manis. Treniņi ir intensīvi un ar lieliem ātrumiem. Viņš grib, lai visas mazās nianses tiek precīzi izpildītas visos treniņos un spēlēs."

Pirms gaidāmā pasaules čempionāta jaunais uzbrucējs nesteidzās ar prognozēm, vien piezīmēja, ka sasniegtais rezultāts būs redzams pēc meistarsacīkstēm.

Latvijas hokeja izlases kandidātu pirmais koptreniņš pirms 2019. gada pasaules čempionāta

Latvijas hokeja izlases kandidātu pirmais koptreniņš pirms 2019. gada pasaules čempionāta.

gallery icon
103

Ģēģeris šogad ir jaunākais izlases dalībnieks un valstsvienībā debitēs 19 gadu vecumā, būdams viens no sešiem debitantiem.

Aizvadītajā sezonā 19 gadus vecais Ģēģeris 57 mačos guva divus vārtus, veica sešas rezultatīvas piespēles un tika pie negatīvas lietderības -15.

Latvijas hokeja izlase prezentē pārbaudes spēļu jaunās formas

16. aprīlī tirdzniecības un izklaides centrā "Akropole" norisinājās Latvijas hokeja izlases jaunās formas prezentācija.

gallery icon
34

Pasaules čempionāts Slovākijā sāksies piektdien, bet Latvijas izlasei pirmais mača būs sestdien pret Austriju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās