foto: REUTERS/SCANPIX
FOTO: tuvinieki un fani atvadās no aviokatastrofā bojā gājušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas
Tuvinieki un fani atvadās no traģiski bojā gājušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas.
Sporta zvaigznes
2019. gada 17. februāris, 22:05

FOTO: tuvinieki un fani atvadās no aviokatastrofā bojā gājušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas

Jauns.lv

16. februārī radi, draugi un futbola pielūdzēji atvadījušies no janvārī aviokatastrofā bojā gājušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas (28). Zināms, ka futbolists ar lidmašīnu devies no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iekritusi jūrā.

Pēdējā gaitā izvadīts traģiski bojā gājušais futbolists Emiliano Sala

16. februārī radi, draugi un futbola pielūdzēji atvadījušies no janvārī aviokatastrofā bojā gājušā argentīniešu futbolista Emiliano Salas (28). Zināms, ka ...

gallery icon
26

Pēc notikušā Lamanša dzelmē tika atrasta pazudusī Salas un pilota Deiva Ibotsona lidmašīna, kurā atrastas arī futbolista mirstīgās atliekas. Pilots aizvien uzskatāms par bezvēsts pazudušu.

Bēres noritēja nelielā Argentīnas provincē Santa Fe, kur futbolists uzaudzis. "Mēs esam neliels ciemats un Emi šeit bija zvaigzne, vienīgais, kurš sportam pievērsies profesionāli," stāsta Daniels Ribero, futbola kluba, kurā bērnībā spēlējis Sala, prezidents.

foto: REUTERS/SCANPIX
Ziedi Emiliano Salas piemiņai pie stadiona Francijā.

Notikušais pamatīgi satriecis pasaules futbola sabiedrību. Vairāki Anglijas futbola premjerlīgas kluba Kārdifas "City" futbolisti pēc notikušā atzinuši, ka tagad baidās lidot ar lidmašīnu.

Jau ziņots, ka Anglijas premjerlīgas klubs Kārdifas "City" janvārī par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības "Nantes" 28 gadus veco uzbrucēju Salu.

foto: AFP/Scanpix
Piemiņas brīdis futbolista piemiņai Francijas futbola mačā.

Zināms, ka Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.