foto: AP/Scanpix
Ātrslidotājam Silovam devītā vieta pasaules čempionāta masu startā
Ātrslidotājs Haralds Silovs.
Citi sporta veidi
2019. gada 10. februāris, 18:22

Ātrslidotājam Silovam devītā vieta pasaules čempionāta masu startā

Jauns.lv / LETA

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs svētdien Vācijā izcīnīja devīto vietu pasaules čempionāta individuālajās disciplīnās masu startā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par pasaules čempionu šajā disciplīnā tika kronēts amerikānis Džojs Mantija, kurš zeltu ieguva otro reizi pēc kārtas. Tikmēr Silovs uzvarēja vienā no starpfinišiem, par ko ieguva trīs punktus, tomēr sacensību noslēgumā viņam pie punktiem vairs neizdevās tikt, tāpēc viņš ieņēma devīto pozīciju.

Kopumā startēja 24 ātrslidotāji.

Zīmīgi, ka tikai stundu pirms masu starta Silovs piedalījās 1500 metru distances sacensībās, kur ar laiku viena minūte un 47,237 sekundes gan bija spiests samierināties ar 21.vietu starp 24 konkurentiem. No uzvarētāja, nīderlandieša Tomasa Krola viņš atpalika par 4,65 sekundēm.

Vēl pērn Phjončhanas olimpiskās spēlēs Silovs tieši 1500 metros izcīnīja augsto ceturto vietu. Janvārī latvietis izcīnīja devīto vietu Eiropas čempionātā daudzcīņā.

Haralds Silovs Phjončhanā aizvada masu starta sacensības

Latvijas ātrslidotājam Haraldam Silovam sestdien ar otro vietu vienā no starpfinišiem nepietika, lai sasniegtu finālu Phjončhanas olimpisko spēļu masu starta ...

gallery icon
30