foto: Vida Press
Bertānam daudzpusīgs sniegums "Spurs" uzvarā pār "Grizzlies"
Basketbols
2019. gada 6. janvāris, 09:39

Bertānam daudzpusīgs sniegums "Spurs" uzvarā pār "Grizzlies"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva četrus punktus un izcēlās ar daudzpusīgu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kaldinādams Sanantonio "Spurs" komandas uzvaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 108:88 (27:25, 37:19, 24:22, 20:22) pārspēja Memfisas "Grizzlies", svinot ceturto uzvaru pēc kārtas un 12. pēdējās 15 spēlēs.

Bertāns šajā duelī laukumā pavadīja 21 minūti un divas sekundes, kuru laikā iemeta vienu no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Bertāns vēl nesen bija labākais tālmetienu izpildītājs līgā, bet tagad ar 48,7% atkāpies uz trešo vietu.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā iemeta par 16 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

"Spurs" komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Deriks Vaits, 18 punktus guva Lamarkuss Oldridžs, bet ar 12 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Demars Derouzens.

Viesiem 21 punktu guva Maiks Konlijs.

"Spurs" teju visu pirmo ceturtdaļu atradās iedzinējos, šajā spēles nogrieznī savu vienīgo metienu no spēles realizējot Bertānam, kurš panāca 15:17. Divas minūtes pirms ceturkšņa beigām mājinieki izvirzījās priekšā un vadības grožus neatdeva līdz pat mača finālsvilpei.

"Spurs" ar 23 uzvarām 40 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Grizzlies" ar 18 panākumiem 39 cīņās ir 13.pozīcijā.

Sanantonio basketbolisti nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Detroitas "Pistons".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās