foto: ITAR-TASS/Scanpix
Viņš ieguldīja miljonus, bet labākais draugs piekrāpa: Krievijas futbola zvaigzne pašlaik izskatoties pēc bomža
Ivans Saenko, pārstāvot Maskavas "Spartak", guva savainojumu, pēc kura vairs nespēja atgūties un lika punktu futbolista karjerai 28 gadu vecumā.
Futbols
2018. gada 17. decembris, 16:02

Viņš ieguldīja miljonus, bet labākais draugs piekrāpa: Krievijas futbola zvaigzne pašlaik izskatoties pēc bomža

Jauns.lv

Kādreizējais Maskavas "Spartak" un Krievijas futbola izlases uzbrucējs Romāns Pavļučenko intervijā kanālam "Match Premier" pastāstījis par kāda bijušā komandas biedra pēdējā laika nedienām.

37 gadus vecais Pavļučenko, kurš Krievijas valstsvienības rindās 51 spēlē pamanījās gūt 21 vārtus, atklāja, ka nesen saticis komandas biedru gan izlasē, gan "Spartak" rindās Ivanu Saenko, kuram dzīvē esot ļoti smags laiks. "Nesen redzēju Saenko un viņš izskatījās pēc bomža," tiesa Pavļučenko pieļauj, ka tagad situācija ar viņa draugu varbūt esot jau uzlabojusies.

Pavļučenko stāsta, ka Saenko nedienām pie vainas esot viņa labākais draugs, kurš pierunājis ieguldīt vairākus miljonus ASV dolāru īpašumos Āfrikā. Tā nu arī Ivans esot visu nopelnīto tur ieguldījis, bet šis draugs viņu vienkārši "uzmetis" un atstājis bez nekā.

Pavļučenko atceros šo krāpnieku, kurš arī iepriekš Krievijas izlases futbolistiem esot piedāvājis visādas trakas biznesa iespējas.

Šobrīd 35 gadus vecais Saenko savu futbolista karjeru noslēdza jau tālajā 2011. gadā 28 gadu vecumā. Abi kopā ar Pavļučenko bija Krievijas izlases sastāvā 2008. gada Eiropas čempionātā, kad prata izcīnīt bronzas medaļas.

Karjeras laikā Saenko kā pussargs spēlējis gan Krievijā "Spartak" un Voroņežas "Fakel" rindās, gan Vācijā, pārstāvot "1. FC Nurnberg" un SC "Karslruher" krāsas. Izlases rindās gan viņam vien 13 mači, kuros vārtus gūt tā arī neizdevās.