foto: REUTERS/SCANPIX
VIDEO: amerikāņu daiļslidotājs triec savu partneri ar galvu pret ledu; meitene uz brīdi zaudē pat samaņu
Partneris nespēja noturēt Ešliju Keinu.
Citi sporta veidi
2018. gada 9. decembris, 05:40

VIDEO: amerikāņu daiļslidotājs triec savu partneri ar galvu pret ledu; meitene uz brīdi zaudē pat samaņu

Jauns.lv / LETA

Šajā nedēļās nogalē Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā tika aizvadītas Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) "Challenger" sacensības "Golden Spin", kurās notika arī kāds biedējošs negadījums.

Amerikāņu daiļslidotājs Timotijs Leduks zvēles programmas slidojumā mēģināja ar vienu roku noturēt savu partneri Ešliju Keitu, bet diemžēl to nespēja. Brīdī, kad daiļslidotāja tika laista uz ledus, viņa atsitās ar galvu pret to.

Ešlija pēc kritiena dažas sekundes gulēja uz ledus un, šķiet, bija pat zaudējusi samaņu. Pēc tam, kad sportiste piecēlās, viņa bija jūtami apdullusi, bet tas netraucēja pabeigt priekšnesumu.

Pēc slidojuma amerikāniete tika manīta ar kakla fiksatoru, bet vēlāk Ešlija Keita tika nogādāta slimnīcā, kur viņai veica pārbaudes. Vēlāk sportiste sociālajos tīklos ierakstīja, ka nekas viņai neesot konstatēts un tika atlaista mājās, kur turpinās ārstēšanos.

foto: AP/Scanpix
Ešlija Keina un Timotijs Leduks.

Atsitiens pret ledu pārim lika zaudēt otro pozīciju, kas bija ieņemta pēc īsās programmas, un nokrist līdz pat piektajai vietai.

Kad daiļslidošana zaudē savu grāciju un kļūst komiska

Daiļslidošana neapšaubāmi ir ziemas olimpisko spēļu graciozākais un izjustākais sporta veids, tomēr nereti, apskatot sporitistus priekšnesuma laikā un izņemot kadrus ...

gallery icon
71