Divkārtējais NBA čempions pēc komas, sešiem infarktiem un 12 insultiem gatavs atgriezties laukumā
foto: AP/Scanpix
Lamārs Odoms jūtas parādā saviem faniem.
Sporta zvaigznes

Divkārtējais NBA čempions pēc komas, sešiem infarktiem un 12 insultiem gatavs atgriezties laukumā

Jauns.lv

Divkārtējais NBA čempions Losandželosas "Lakers" sastāvā Lamārs Odoms jau ilgāku laiku cīnās ar atkarībām: gan šķietami nevainīgo kāri pēc saldumiem, gan jau daudz nopietnāko - pret narkotikām. Tagad kādreizējais TV šovu zvaigznes Hloja Kardašjanas dzīvesbiedrs paziņojis, ka nākamgad plāno atgriezties basketbola laukumā.

Divkārtējais NBA čempions pēc komas, sešiem infark...

Jauns.lv jau ziņoja, ka Lamārs Odoms 2015. gada 13. oktobrī tika atrasts bezsamaņā kādā Nevadas prieka mājā, kur bija izklaidējies ar savas sievas Hlojas māsas (Kimas Kardašjanas) dubultnieci un ļoti daudz lietojis narkotikas. Viņš tika nogādāts kādā Lasvegasas slimnīcā, kur viņa organismā tika atrastas kokaīna pēdas.

Tajā brīdī daudzi Ziemeļamerikas mediji paziņoja, ka savulaik ļoti meistarīgais basketbolists esot pat miris, tomēr sportists izdzīvoja. Kā Lamārs Odoms pirms pāris mēnešiem pastāstīja sarunā ar komiķi Kevinu Hārtu, esot komā, viņš piedzīvojis sešus infarktus un 12 insultus, tomēr tas nav patraucējis vismaz domās atgriezties uz sporta takas.

Bordelī, kurā līdz bezsamaņai izklaidējies bijušais NBA spēlētājs Lamārs Odoms, strādā arī transseskuālis, kas uz mata līdzinās sportista sievas māsai Kimai Kardašjanai.

Lamārs Odoms bordelī izklaidējies ar Kimas Kardašjanas līdzinieci

Bordelī, kurā līdz bezsamaņai izklaidējies bijušais NBA spēlētājs Lamārs Odoms, strādā arī transseskuālis, kas uz mata līdzinās sportista sievas māsai ...

Odoms nesen savā "Instagram" kontā paziņojis, ka grasās atgriezties basketbola laukumā: par pasaules spēcīgāko līgu (NBA) pagaidām gan neesot runas, bet viņš nākamsezon grasās pievienoties "Big 3" līgai (3 pret 3 basketbola līga ASV, kurā spēlē daudzi esošie un bijušie NBA spēlētāji un kura pēdējā laikā kļūst ļoti populāra visā pasaulē), bet vēlāk spēlēt arī labi apmaksātajā Ķīnas (CBA) augstākajā līgā. Kā stāsta Odoms, viņš šobrīd ļoti cītīgi trenējas, lai atgūtu sportisko kondīciju. "Jūs ziniet, ka mans organisms pēdējo gadu laikā ir gājis ļoti daudz kam cauri, bet ārsti beidzot ir atļāvuši atkal atgriezties laukumā. Mani līdzjutēji to ir pelnījuši, un es nespēju sagaidīt, kad atkal varēšu spēlēt," savā "Instagram" kontā vēsta Lamārs Odoms. 

Lamārs Odoms ir 2009. un 2010. gada NBA čempions, 2011. gadā viņš tika atzīts par līgas labāko rezervistu, bet pēdējo reizi NBA laukumā viņš devās 2012./13. gada sezonā, bet gadu vēlāk aizvadīja arī divas spēles ULEB Eirolīgas kluba Vitorijas "Laboral Kutxa" rindās. Odoms nākamnedēļ (6. novembrī) svinēs savu 39. dzimšanas dienu.