foto: Publicitātes
Latvijas bikini fitnesa sportiste Samanta Balode no prestižā IFBB Pasaules kausa posma Ķīnā atgriežas ar bronzas medaļu
Latvijas bikini fitnesa sportiste Samanta Balode ar izcīnīto medaļu.
Fitness
2018. gada 26. septembris, 12:48

Latvijas bikini fitnesa sportiste Samanta Balode no prestižā IFBB Pasaules kausa posma Ķīnā atgriežas ar bronzas medaļu

Karlīna Timofejeva

Pirmdien mājup no Ķīnas kultūrvēsturiskās pilsētas Sjiaņas atgriezās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas komanda, kas no 17. līdz 24. septembrim piedalījās IFBB Pasaules kausa posmā bodibildingā un fitnesā.

Prestižais IFBB Pasaules kausa posms Belt & Road 2018 turnīrs Ķīnā

Sacensības pulcēja vairāk kā 200 sportistus no 64 pasaules valstīm. Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente ...

gallery icon
15

Sacensības pulcēja vairāk kā 200 sportistus no 64 pasaules valstīm. Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, galvenais treneris Vladimirs Belovs un divas Latvijas izlases sportistes. Sacensības ilga četras dienas un kategoriju prezentācijas notika uz trim dažādām skatuvēm.

Sieviešu bikini fitnesa kategorija pulcēja 50 sportistes no dažādiem kontinentiem. Latvijas izlases debitante Samanta Balode kategorijā bikini fitness līdz 162cm izcīnīja bronzas medaļu uzrādot lielisku rezultātu savās pirmajās Starptautiskajās sacensībās. Patīkami ir tas, ka Samantas sasniegums deva iespēju sportistei ņemt dalību superfinālā un cīnīties ne tikai par augstu rezultātu, bet arī par naudas balvu savā absolūtajā kategorijā.

Otra Latvijas sportiste, titulētā IFBB Latvijas sportiste Marina Zvančuka ierindojās godpilnajā 5.vietā kategorijā bikini fitness virs 169cm. Labs sākumam jaunajai sezonai, kur galvenais starts vēl ir priekšā, un proti, IFBB Pasaules čempionāts Polijā.

Latvijas IFBB federācija apsveic Latvijas izlasi ar sekmīgo uzstāšanos Ķīnā, un ar optimismu gatavojas nākamajiem turnīriem, kur IFBB Latvijas komanda ņems dalību – IFBB Starptautiskais Latvijas kauss Rīgas Pērle 2018, kas notiks Rīgā š.g.21.oktobrī, IFBB Pasaules čempionāts un citas augsta līmeņa sacensības!