foto: Edijs Pālens/LETA
Miķelis Rēdlihs pastāsta, pie kā "Dinamo" jāpiestrādā pirms jaunās sezonas
Miķelis Rēdlihs: "Ir jāpiestrādā pie vairākuma realizācijas".
Hokejs
2018. gada 9. augusts, 23:49

Miķelis Rēdlihs pastāsta, pie kā "Dinamo" jāpiestrādā pirms jaunās sezonas

LETA

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas ir jāpiestrādā pie vairākuma realizācijas, uzskata šīs vienības uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas "Dinamo" ceturtdien Ņižņijnovgorodā Gubernatora kausa mačā ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:1) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist".

"Manuprāt, spēle bija ļoti laba. Mums bija momenti, lai gūtu vārtus, kas šoreiz neizdevās. Ir jāpiestrādā pie vairākuma realizācijas. Žēl, ka trešajā periodā ielaidām vārtus. Mača beigās jau labi uzspiedām, bet nedaudz pietrūka. Kopumā gan daudz slikta negribētos teikt. Labs pārbaudes turnīrs," Rīgas klubs citē 34 gadus vecā Rēdliha teikto.

"Vai "Avtomobilist" bija pagaidām turnīra spēcīgākā komanda, nevaru tā teikt. Grūti pārbaudes spēlēs novērtēt pretinieku spēku. Nav bijušas vieglas spēles. Visi cīnās par vietu savu komandu sastāvos," uzsvēra latvietis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka turnīra pirmajā mačā Rīgas vienība ar 1:4 piekāpās Maskavas "Dinamo", bet pēc tam ar 4:2 uzvarēja Minskas "Dinamo" vienību, kamēr otrdien ar 1:0 pārspēja turnīra saimnieci Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Rīgas "Dinamo" šo turnīru noslēgs piektdien pret Maskavas "Spartak", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

"Rīt būs ļoti interesanta spēle. "Spartak" ir ļoti laba un spēcīga komanda. Pret savējiem vienmēr ir papildus motivācija un interese. Hokejs, domāju, būs labs un skatāms," uzskata Rēdlihs.

Ar 11 punktiem četrās spēlēs "Avtomobilist" ir šī pārbaudes turnīra kopvērtējuma pirmajā vietā, kamēr rīdzinieki ar sešiem punktiem ir otrie, taču konkurenti aizvadījuši par vienu maču mazāk.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās