foto: Ghetto Games arhīvs
Ventspilī norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls GGFEST
Jau šajā nedēļas nogalē Ventspilī GGFEST.
Citi sporta veidi
2018. gada 19. jūlijs, 12:06

Ventspilī norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls GGFEST

Karlīna Timofejeva

No 27. līdz 29. jūlijam Ventspilī jau septīto gadu norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls GGFEST, kur trīs dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja vērot veikborda, BMX frīstaila, inline skrituļslidošanas, motociklu frīstaila, SUP airēšanas, florbola, futbola un 3x3 basketbola sacensības. Tāpat arī “Ghetto Games” komanda ir sagatavojusi īpašu izklaides programmu ģimenēm, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Ghetto Games arhīvs
Jau šajā nedēļas nogalē Ventspilī GGFEST.

Piektdien, 27. jūlijā tiks dots starts “Ghetto Games” festivālam ar aizraujošu vakara programmu Ventspils Piedzīvojumu parkā. Būs starptautiskas veikborda sacensības, kuras pulcēs Baltijas labākos veikbordistus un vairākas pasaules līmeņa zvaigznes. Vakara noslēgumā būs starptautiskās BMX “dirt” sacensības ar galvu reibinošiem trikiem Latvijas BMX frīstaila elites un, īpašo viesu no ASV, Austrālijas, Ekvadoras izpildījumā.

Sestdien, 28. jūlijā Ventspilī ar starptautiskām “Ghetto Stunt” motociklu “streetbike” frīstaila sacensībām tiks ierībināts Lielais prospekts. Visas dienas garumā ekstrēmo sporta veidu sacensības (“inline” skrituļslidošanā, BMX “freestyle park” un “street” disciplīnā) un šovi Ventspils skeitparkā, bet Lielajā laukumā festivāla ietvaros aizvadīs prestižās FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres kvalifikācijas sacensības - “Ghetto Basket Ventspils Challenger”. Savukārt Ventspils airēšanas bāzē “Dampeļi” norisināsies Baltijas atklātais SUP čempionāts.

foto: Ghetto Games arhīvs
Jau šajā nedēļas nogalē Ventspilī GGFEST.

Svētdien, 29. jūlijā turpināsies aktivitātes Ventspils airēšanas bāzē “Dampeļi” un Ventspils galvenajā ielā - Lielajā prospektā - dominēs komandu sporta veidi - ielu futbols, ielu florbols un 3x3 basketbols. Protams, pāri visam būs starptautiskā 3x3 basketbola turnīra “Ghetto Basket Ventspils Challenger” izslēgšanas turnīra spēles un finālmačs par čempionu titulu.

“Mūsu pieeja ir tāda, ka jebkuras aktivitātes ir laba lieta”, GGFEST preses konferencē atklāja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. “Mēs Ventspilī uzbūvējām pirmo moderno skeitparku Baltijā, turpinām attīstīt Ventspils Piedzīvojumu parku. Esam radījuši atbilstošu infrastruktūru, lai tādi vērienīgi notikumi kā GGFEST varētu veiksmīgi norisināties tieši Ventspilī. Mums ir liels prieks, ka vairāki sporta veidi no GGFEST tagad iekļauti arī olimpisko spēļu programmā - 3x3 basketbols, BMX un potenciāli arī SUP airēšana.”

2016. un 2017. gada GGFEST

2016. un 2017. gada "Ghetto Games" festivāls bildēs.

gallery icon
22

Šogad “streetbike freestyle” sacensības “Ghetto Stunt” notiek sadarbībā ar pasaulē vienu no vadošajiem šīs jomas medijiem “Stuntersblog”, kam visā pasaulē ir vairāk pulcē vairāk nekā 2,4 miljonus sekotāju no visas pasaules. Tāpat šogad tiek īstenota sadarbība ar pasaules vadošo ekstrēmo sporta veidu mediju “EXTREME Official”, sadarbības rezultātā BMX “freestyle park” un “dirt” disciplīnu tiešraides tiks translētas visā pasaulē, pie ekrāniem pulcējot vairāk nekā četrus miljonus skatītāju.

GGFEST programma pieejama vietnē:

Ieeja apmeklētājiem ir bez maksas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās