Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ēģipte noraida, ka Salāhs varētu beigt karjeru izlasē
foto: REUTERS
Futbols

Ēģipte noraida, ka Salāhs varētu beigt karjeru izlasē

LETA

Ēģiptes futbola izlase noraidījusi CNN izskanējušo informāciju, ka tās spožākā zvaigzne Mohameds Salāhs grasās likt punktu savai karjerai valstsvienībā.

Ēģipte noraida, ka Salāhs varētu beigt karjeru izl...

Ēģiptes izlase Pasaules kausa finālturnīra laikā par savas bāzes vietu izvēlējās Čečenijas galvaspilsētu Grozniju. Piektdien Čečenijas republikas vadītājs Ramzans Kadirovs piešķīra Salāham goda pilsoņa statusu.

CNN, citējot anonīmus avotus, ziņoja, ka Salāhs esot neapmierināts, ka tiek izmantots kā politiskais simbols, un gatavs pamest izlasi.

Turpretī Ēģiptes izlase paziņojusi, ka CNN paustā informācija ir pilnībā nepamatota. Ēģiptes izlases menedžeris Ihabs Lahita atklāja, ka Salāhs trenējas un izturas tāpat kā visi pārējie komandas futbolisti.

"Kā jau visu treniņnometnes laiku viņš ir labā formā un ar degsmi gatavs piedalīties mačā pret Saūda Arābiju," vēsta Ēģiptes izlase.

Ēģiptes izlase pirmajos divos A apakšgrupas mačos piedzīvoja zaudējumu, vispirms ar 0:1 piekāpjoties Urugvajai, bet tad ar 1:3 zaudējot mājiniecei Krievijai. Vienīgos vārtus ēģiptiešiem guva tieši Salāhs, kurš vēl maijā UEFA Čempionu līgas finālā guva pleca traumu. Mačā pret Urugvaju viņš palika rezervē, bet pret Krieviju aizvadīja visu cīņu.

Dalību turnīrā Ēģipte noslēgs pirmdien ar maču pret Saūda Arābiju, kas arī jau zaudējusi izredzes tikt astotdaļfinālā.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.