foto: AFP/Scanpix/LETA
"Chelsea" uzvar un turpina cīņu par ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu
"Chelsea" futbolisti sveic Fransesku Favregasu ar gūtajiem vārtiem.
Futbols
2018. gada 28. aprīlis, 23:49

"Chelsea" uzvar un turpina cīņu par ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu

LETA

Londonas "Chelsea" komanda sestdien Anglijas futbola premjerlīgas spēlē viesos ar 1:0 (1:0) uzvarēja Svonsī "City" komandu, turpinot cīņu par ceļazīmi uz nākamās sezonas UEFA Čempionu līgu.

"Chelsea" aizvadītajā mačā rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, kad precīzs bija spānis Fransesks Favregass, kuram tas bija 50.vārtu guvums karjerā premjerlīgā, bet pirmais kopš pērnā augusta.

Londonas klubs, ņemot vērā arī Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu, kur "Chelsea" pagājušajā nedēļā sasniedza finālu, izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Šobrīd kopvērtējumā "Chelsea" ir piektā, bet pie ceļazīmes uz UEFA Čempionu līgu tiks četras labākās komandas, pagaidām "Chelsea" par diviem punktiem atpaliekot no Totenhemas "Hotspur", kam gan ir par spēli mazāk.

"Hotspur" pirmdien tiksies ar "Watford" vienību.

Tikmēr citā sestdien aizvadītā mačā "Liverpool" mājās spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Stokas "City", samazinot izredzes uz otro vietu kopvērtējumā.

"Liverpool" premjerlīgā atlikušas vairs divas spēles, bet tā par diviem punktiem atpaliek no Mančestras "United", kam jāaizvada vēl četri mači.

Kopvērtējumā Mančestras "City" komandai ir 90 punkti 34 spēlēs, Hosepa Gvardiolas vadītajai vienībai jau nodrošinot čempionu titulu, bet tai ar 74 punktiem seko Mančestras "United".

Trešā ar 72 punktiem 36 mačos ir "Liverpool", bet 68 punkti 34 cīņās ir Totenhemas "Hotspur" kontā. Piektā ar 66 punktiem 35 mačos ir pagājušās sezonas čempione "Chelsea", bet pirmo sešinieku ar 57 punktiem noslēdz Londonas "Arsenal".

Svētdien savā starpā tiksies Mančestras "United" un "Arsenal", bet Mačestras "City" viesosies pie Vesthemas "United".