foto: Latvijas hokeja federācija
No Latvijas hokeja izlases atskaita talantīgo uzbrucēju Tralmaku
Eduards Tralmaks spēlē pret Norvēģiju.
Hokejs
2018. gada 16. aprīlis, 15:25

No Latvijas hokeja izlases atskaita talantīgo uzbrucēju Tralmaku

Jauns.lv / LETA

No Latvijas hokeja izlases, kas pašlaik gatavojas pasaules čempionātam, atskaitīts uzbrucējs Eduards Tralmaks, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašlaik 21 gadu vecais Tralmaks šajā sezonā debitēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, spēlējot Meinas universitātes komandā. Šīs sezonas 37 spēlēs uzbrucējs izcēlās ar 11 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Latvijas izlasē Tralmaks šajā pavasarī piedalījās četrās pārbaudes spēlēs, atzīmējoties ar vienu vārtu guvumu.

foto: Latvijas hokeja federācija
Eduards Tralmaks spēlē pret Norvēģiju.

Piektdien un sestdien izbraukumā aizvadīs divus pārbaudes mačus pret Slovākiju, kamēr 27.-28. aprīlī Rīgā viesosies Šveices izlase. Savukārt gatavošanās tiks noslēgta ar spēli pret Kanādu.

Latvijas hokeja izlase "Arēnā Rīga" piekāpjas Somijai

Latvijas hokeja izlase, turpinot gatavošanos pasaules čempionātam, trešdien savā pirmajā pārbaudes mačā savu skatītāju priekšā ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, ...

gallery icon
19

Jau vēstīts, ka pārbaudes spēļu ciklu Latvija iesāka ar zaudējumiem 2:3 un 2:6 Norvēģijai, bet vēlāk sekoja bezvārtu neveiksmes 0:3 un 0:5 pret Somijas izlasi.

Jau vēstīts, ka veselības problēmu dēļ Latvijas izlasē šajā pavasarī nebūs iepriekšējo trīs gadu komandas kapteiņa Kaspara Daugaviņa, kuram veikta rokas operācija. Tāpat komandas sastāvā nebūs uzbrucēju Laura Dārziņa, Zemgus Girgensona un Jāņa Sprukta, kā arī vārtsargu Ivara Punnenova un Jāņa Kalniņa. Turklāt sagaidāms, ka pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt arī aizsargs Artūrs Kulda.

Pārbaudes mačs: Latvija-Somija

Latvijas hokeja izlase, turpinot gatavošanos pasaules čempionātam, ceturtdien "Euro Ice Hockey Challenge" spēļu ietvaros pārbaudes mačā "Arēnā Rīga" pārliecinoši ar ...

gallery icon
17

Iepriekš arī bija skaidrs, ka uz izlasi netiks aicināts aizsargs Oskars Bārtulis.

Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēle Norvēģijā

Latvijas hokeja izlase piektdien, aizvadot pirmo pārbaudes maču pirms maijā gaidāmā pasaules čempionāta, viesos sīvā cīņā ar rezultātu 2:3 (0:0, ...

gallery icon
10

Pasaules čempionāts 4.maijā sāksies Dānijas pilsētās Herningā un Kopenhāgenā. Latvijas izlase Herningā spēlēs vienā grupā ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju. Četras labākās komandas tiks ceturtdaļfinālā.

Latvijas hokeja izlases kandidātu pirmais treniņš pirms pasaules čempionāta

19. martā Latvijas hokeja izlases kandidāti aizvadīja pirmo treniņu, gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 4. līdz 20. maijam norisināsies Dānijas ...

gallery icon
88
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās