Krievu hokeja zvaigznes Iļjas Kovaļčuka sieva un četru bērnu māmiņa kļuvusi par bikini fitnesa čempioni
foto: Instagram @nikolkovalchukofficial
Jaunā bikini fitnesa zvaigzne Nikola Ambrazaitis-Kovaļčuka.
Fitness

Krievu hokeja zvaigznes Iļjas Kovaļčuka sieva un četru bērnu māmiņa kļuvusi par bikini fitnesa čempioni

Jauns.lv

Kādreizējā krievu popgrupas "Miraž" soliste Nikola Ambrazaitis-Kovaļčuka (32), kura ir Phjončhanas olimpisko spēļu čempiona un vērtīgākā spēlētāja Iļjas Kovaļčuka sieva, uzvarējusi bikini fitnesa sacensībās.

Krievu hokeja zvaigznes Iļjas Kovaļčuka sieva un č...

Iļjas Kovaļčuka sieva Nikola Ambrazaitis-Kovaļčuka treniņos un ikdienā

Kādreizējā krievu popgrupas "Miraž" soliste Nikola Ambrazaitis-Kovaļčuka (32), kura ir Phjončhanas olimpisko spēļu čempiona un vērtīgākā spēlētāja Iļjas Kovaļčuka sieva, ...

16 gadu kopdzīves laikā Nikola mīļotajam vīrietim Iļjam Kovaļčukam (34) dāvājusi četrus bērnus - meitas Karolīnu (13) un Evu (3), kā arī divus dēlus: Filipu (9) un Artjomu (8). Nikola vienmēr centusies lieliski izskatīties un uzturēt sevi labā sportiskajā formā. Turklāt viņa cītīgi trenējusies arī grūtniecības laikā.

Our life in one picture❤️🙏🏻🙌🏻

A post shared by Nikol Kovalchuk (@nikolkovalchukofficial) on

Kādā mirklī šī aizraušanās viņai sāka kļūt ļoti nozīmīga un nolēma pievērsties bikini fitnesam. Šajā pavasarī kādreizējā estrādes zvaigzne nolēma izmēģināt laimi sacensībās un jau uzreiz tika pie savas pirmās trofejas.

"Man bija grūti," Nikola atzīstas savā blogā: "Tajā brīdī, kad dzirdēju, ka man jāiet uz skatuvi, es aizmirsu visu, ko man iepriekš bija mācījuši. Līdz šim es sevi uzskatīju par drosmīgu. Kāda vēl smaidīšana brīdī, kad puse tevis vēlas bēgt prom. Mani pārpildīja ļoti dīvainas emocijas, bet to, kas notika priekšnesuma laikā, es neatceros vispār. Pozēšana izrādījās daudz grūtāka, nekā es sākotnēji biju iedomājusies.

Iļja Kovaļčuks, kurš šobrīd Sanktpēterburgas SKA rindās aizvada Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālcīņas pret Maskavas CSKA, ļoti lepojas ar sievas paveikto un tic viņas spējām. Pēc mīļotās sievietes panākuma, viņš savā blogā publicēja ierakstu ar piebildi "Pirmais pjedestāls". Kādreiz NHL draftā ar pirmo numuru izvēlētais hokejistis nešaubās, ka viņa sievai šī uzvara kļūs par veiksmīgas sportistes karjeras sākumu.