foto: ekrānuzņēmums no video
Pamatīgs kautiņš Krievijas hokejā: dūres izvicina pat vārtsargi
Arī vārtsargi vēlējās noskaidrot attiecības.
Hokejs
2018. gada 2. marts, 05:12

Pamatīgs kautiņš Krievijas hokejā: dūres izvicina pat vārtsargi

Kasjauns.lv

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) izslēgšanas spēļu turnīrā netrūkst emociju, ko pierādīja arī notikušos astotdaļfināla ceturtajā mačā starp Angarskas "Ermak" un Orskas "Južnij Ural" komandām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krievijas pēc spēka otrajā hokeja līgā, kurā šosezon spēlē arī vairāki Latvijas hokejisti (Kirils Tambijevs, Edgars Siksna, Ēriks Ševčenko, Nikolajs Jeļisejevs, Artūrs Ozoliņš, Eduards Hugo Jansons un Zigurds Podziņš), pilnā sparā norisinās izslēgšanas spēles un dažas vienības jau nodrošinājušas vietu ceturdaļfinālā. Tomēr viens no interesantākajiem un sīkstākajiem dueļiem ir starp Angarskas "Jermak" un Orskas "Južnij Ural" komandām.

Angarskas vienība pēc regulārās sezonas bija sestajā vietā, kamēr viņu pretinieki bija 11. pozīcijā 27 komandu konkurencē un pārlieicnoši iekļuva 16 labāko vienību vidū.

Sērijas ceturtās spēles trešajā trešdaļā laukumā izcēlās masveida kautiņš, kurā nekautrējas iesaistīties arī abu komandu vārtsargi vārda braļi: Aleksandrs Pimankins (Orska) un Aleksandrs Homutovs (Angarska).

Asumu rezultātā abas komandas kopumā iekrāja 59 soda minūtes, savukārt urāliešiem izdevās uzvarēt mačā ar 4:3, izlīdzinot rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām (2-2).

Šosezon VHL spēlēja 23 Krievijas komandas, 2 klubi no Kazahstānas un 2 vienības no Ķīnas.