foto: Instagram
Arī stiprākie nav pasargāti. "Es tevi mīlu!" Bodibildinga zvaigzne atvadījās no mīļotās un traģiski nomira
Dana Brūka un Dalass Makarvers.
Fitness
2017. gada 23. augusts, 20:13

Arī stiprākie nav pasargāti. "Es tevi mīlu!" Bodibildinga zvaigzne atvadījās no mīļotās un traģiski nomira

Kasjauns.lv

Traģiskas ziņas pienākušas no ASV, kur naktī uz otrdienu izdzisa kāda talantīga bodibildinga sportista 26 gadus vecā Dalasa Makarvera dzīvība.

Bodibildinga zvaigzne Dalass Makarvers un reslinga cīkstone Dana Brūka

Traģiskas ziņas pienākušas no ASV, kur naktī uz otrdienu izdzisa kāda talantīga bodibildinga sportista 26 gadus vecā Dalasa Makarvera dzīvība. ...

gallery icon
11

Dalass Makarvers bija pagājušā gada "Mr Olympia" sacensību astotās vietas ieguvējs un dzīvoja kopā Floridā ar savu draudzeni reslinga zvaigzni Danu Brūku.

Kā izdevumam TMZ pastāstīja Dana Brūka atgadījums ar viņas mīļoto bija tiešām traģisks. Liktenīgajā vakarā viņa nebija mājās un ar Dalasu sazvanījas. Puisis telefona sarunu ar mīļoto beidza ar vārdiem: "Es tevi mīlu! Uzredzīti," un devās pagatovot sev vakariņas.

Amerikāņu spēkavīru bezsamaņā neilgi pēc pusnakts atrada kāds draugs un nekavējoties izsauca mediķus. Dalass tika aizvests uz tuvējo slimnīcu, bet viņa dzīvību neizdevās glābt.

Kā atklāja, Dana Brūka nekas neliecina par kādām veselības problēmām, pašnāvību, vai kāda cilvēka iesaisti notikušajā traģēdijā. Pašlaik kā visticamākā versija tiek minēta aizrīšanās ar ēdienu, kuru sportists gatavoja uzreiz pēc sarunas ar mīļoto.

Pēc ierakstiem sociālajos tīklos jāsecina, ka iepriekš pirmdien Makarvers juties gana laba, jo treniņa laikā svaru zālē spiešanu guļus veicis ar 160 mārciņu (vairāk nekā 72 kilogramu) smagām hantelēm.

Dalass Makarvers ar bodibildingu sāka nodarboties 21 gada vecumā, kad puisis bija 185 centimetrus garš, 136 kilogramus smags un apveltīts ar milzu spēku. Jau no karjeras pirmssākumiem Dalass sāka uzvarēt dažāda mēroga sacensībās.

Dalasam Makarveram šī gada martā "Arnold Classic" sacensībās Austrālijā gadījās kāds biedējošs negadījums, jo spēkavīrs sacensību laikā noģība uz skatuves. Tiesa, pēdējā laikā nekas neliecināja par kādām veselības problēmām.

Tēmas