foto: AP
Hokeja vārtsargs NHL spēles laikā zaudējis samaņu
Neuvirts ir paģībis un, atsitoties ar galvu pret ledu, zaudējis samaņu.
Hokejs
2017. gada 2. aprīlis, 14:29

Hokeja vārtsargs NHL spēles laikā zaudējis samaņu

LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Filadelfijas "Flyers" vārtsargs Mihals Neuvirts sestdien regulārā čempionāta mača laikā zaudēja samaņu.

Čehu vārtsargs samaņu zaudēja spēles astotajā minūtē, bet neilgi pēc tam sāka kustināt rokas un kājas. Uzreiz pēc tam viņš tika nogādāts slimnīcā.

foto: AP

Kā vēsta komanda, Neuvirts pēc slimnīcā veiktās apskates ir nomodā un pie saprašanas. Tikmēr ārsti ziņo, ka Neuvirts paģībis un, atsitoties ar galvu pret ledu, zaudējis samaņu.
 

Līdz samaņas zaudēšanai Neuvirts atvairīja sešas pretinieku mestās ripas. Viņa vietā vārtos stājās Entonijs Stolažs, kurš atvairīja vēl 26 ripas, kaldinot "Flyers" uzvaru 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pār Ņūdžersijas "Devils".

Neuvirts šosezon 28 spēlēs vidēji ielaidis 2,82 ripas un atvairījis 89,1% metienu.

"Flyers" ar 84 punktiem 78 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē un septīto pozīciju Metropoles divīzijā, saglabājot niecīgas cerības iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 76 punktiem 77 mačos ir 14.pozīcijā Austrumu konferencē un septītajā vietā Atlantijas divīzijā. "Sabres" šonedēļ zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā.