Citi sporta veidi
2009. gada 17. jūnijs, 17:58

Dekmeijere Hertogenbošas pusfinālā

Jauns.lv

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Rekelu Kopsu Džonsu trešdien iekļuva Hertogenbošas WTA „International” sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Ceturtdaļfināla spēlē Dekmeijere un Kopsa Džonsa, kuras turnīrā izliktas ar trešo numuru, ar 6:4, 7:6 (7:5) pieveica itālieti Mariju Elenu Kamerinu un Žulī Kuā no Francijas.

Pirmajā mačā Latvijas un ASV duetam bija plānots tikties ar francūzietēm Severīnu Bremonu un Stefāniju Forecu, tomēr Bremonas veselības problēmu dēļ mačs nenotika.

Par iekļūšanu pusfinālā Dekmeijere jau nopelnījusi 130 WTA dubultspēļu ranga punktus. Par iekļūšanu finālā dubultspeļu rangā iespējams nopelnīt 200 punktus, bet turnīra uzvarētājas tiks pie 280 punktiem.

Dekmeijere šajā turnīrā sekmīgi startēja pagājušajā gadā, kad pārī ar vācieti Anželiku Kerberi iekļuva finālā, tāpēc šogad latvietei sacensībās jāaizstāv 200 dubultspēļu ranga punktus.

Pusfinālā Latvijas/ASV dueta pretinieces būs Mihaela Krajīčeka no Nīderlandes un beļgiete Janīna Vikmaijere, kuras pirmajā kārtā ar 6:4, 6:3 pieveica Eleni Danilidu no Grieķijas un Jasmīnu Vēri no Vācijas, bet ceturtdaļfinālā ar 6:1, 7:6 (7:1) pārspēja čehietes Petru Cetkovsku un Vladimiru Uhlikovu.

LETA

Tēmas